Μπαρτσελόνα: Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που χάθηκε εξαιτίας του αποκλεισμού

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League και οι ιθύνοντες μετράνε τη χασούρα σε εκατομμύρια. Η διοίκηση των Καταλανών είχε ποντάρει τουλάχιστον μέχρι τα έσοδα των "16", αλλά τα χρήματα χάθηκαν.

Barcelona's Sergio Busquets gestures during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Athletic Club at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν οδυνηρός AP PHOTO/JOAN MONFORT

Το οικονομικό πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα βασίστηκε στα χρήματα που θα εξασφάλιζε ο σύλλογος με την πρόκριση της ομάδας του Τσάβι τουλάχιστον μέχρι την πρώτη νοκ-άουτ φάση του Champions League.

Ο στόχος εξανεμίστηκε με τους Καταλανούς να γνωρίζουν την ήττα από την Μπάγερν 3-0 στο Καμπ Νου, γεγονός που σε συνδυασμό της ευκόλης επικράτησης της Ίντερ επί της Βικτόρια 4-0 τους έστειλε στο Europa League.

Το στόρι κινήθηκε φυσιολογικά και η Ίντερ νίκησε την Βικτόρια, οπότε η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός και η οικονομική συνέπεια αυτής της αποτυχίας έχει ως εξής: Εγγυημένα, σύμφωνα το Cadena Ser (αναδημοσιεύει η AS), η Μπάρτσα έχασε ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ, χωρίς σε αυτό να συνυπολογιστούν έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα και εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα στο Europa League, Μπάρτσα στη Νέα Σμύρνη με Ρόνι και Total 90

Μπαρτσελόνα: Οι οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να βγουν ξανά στο γήπεδο

Europa League όπως Champions League με τέτοιους αποκλεισμούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK