Europa League όπως Champions League με τέτοιους αποκλεισμούς

Επιπέδου Champions League αναμένεται να είναι η νοκ-άουτ φάση του Europa League μετά και από τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Barcelona's Robert Lewandowski points during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν AP

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η νοκ-άουτ φάση του Europa League μετά και από τους αποκλεισμούς που επισημοποιήθηκαν με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι εκπλήξεις στη φάση των ομίλων διαδέχονται η μία την άλλη με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό πολλών μεγαθήριων στη δεύτερη σε δυναμική διοργάνωση. Δυνάμεις όπως η Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε από την Μπάγερν 3-0 στο Καμπ Νου, αλλά και η Ατλέτικο που έμεινε εκτός σ' ένα τρελό φινάλε με την Λεβερκούζεν συνθέτουν ένα σύνολο ομάδων που εκτοξεύουν το ενδιαφέρον για το Europa League.

Συγκεκριμένα στο Europa League θα συνεχίσουν οι

  • Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Γιουβέντους
  • Μπαρτσελόνα
  • Άγιαξ
  • Σεβίλλη

Ενώ στο μονοπάτι του Europa League είναι πιθανό να βρεθεί και η Μίλαν. Εκεί θα συναντήσουν σίγουρα την Άρσεναλ (σ.σ. που δείχνει έτοιμοι για μεγάλα πράγματα μετά από την απόφαση μεγάλης επένδυσης τον Ιανουάριο) και κατά πάσα πιθανότητα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να προκριθεί στην νοκ-άουτ φάση του UEL.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο - Λεβερκούζεν: Το φινάλε που σίγουρα θα γίνει ταινία

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν: Μία τριετία εφιάλτης, έχει γίνει πελάτισσα των Βαυαρών

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξέσπασε με "γαλλικά" στο ματς με τον Ντένις Νόβακ

News 24/7

24MEDIA NETWORK