Μπαρτσελόνα: Τρελό σενάριο βλέπει...Φέλιξ

Συζητήσεις για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ αναμένεται να ξεκινήσει η Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με την SPORT.

Portugal's Joao Felix, left, celebrates after scoring his sides second goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Ζοάο Φέλιξ πραγματοποίησε καλό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ένα τρελό σενάριο έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας η καταλανική SPORT το οποίο εμπλέκει την ομάδα της Μπαρτσελόνα με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται δανεικός στη Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Μπλαουγκράνα ενδιαφέρονται για την αγορά του ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ.

Ο Φέλιξ, ο οποίος αυτή την περίοδο έχει δοθεί δανεικός στην ομάδα της Τσέλσι, και τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα στην πρώτη του συμμετοχή με την αγγλική ομάδα, δεν αναμένεται να παραμείνει στους μπλε και μετά από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντεπάι οπότε ο Φέλιξ μοιάζει η ιδανικότερη επιλογή αυτή τη στιγμή. Εμπόδιο βέβαια παραμένουν οι αξιώσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον ποδοσφαιριστή οι οποίες φτάνουν τα 100.000.000 ευρώ.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα έχει να λύσει πολλά ζητήματα προτού κάνει μία τέτοια κίνηση καθώς έχει παραβεί πολλούς κανόνες του FFP με τις ποινές να είναι μεγάλες.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιούβεντους: Διώχνει Βλάχοβιτς και παίρνει τοπ σκόρερ της Serie A

Νιούκαστλ: Υποδέχτηκε τον Γκόρντον με βίντεο από viral τσακωμό του

FA Cup: Διαιτητής "έβγαλε" την πιο ιδιαίτερη κόκκινη κάρτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK