Μπέιλ: "Οι άλλες ομάδες φοβούνται να αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι αυτή η αύρα"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θεωρεί πως η Ρεάλ θα καταφέρει να νικήσει απέναντι στη Ντόρτμουντ και να σηκώσει για 15η φορά το τρόπαιο του Champions League, ενώ παράλληλα προσπάθησε να εξηγήσει την συνέπεια που χαρακτηρίζει την Βασίλισσα στην διοργάνωση.

Μπέιλ: "Οι άλλες ομάδες φοβούνται να αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι αυτή η αύρα"
© 2019 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES (AP)

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιχειρήσει με αντίπαλο την Ντόρτμουντ να πανηγυρίσει το 15ο Champions League της ιστορίας της και ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε μία απόπειρα να εξηγήσει την τρομερή συνέπεια που επιδεικνύει η Βασίλισσα στην Ευρώπη.

Ο Γκάρεθ Μπείλ ανήκε στην τρομερή επιθετική τριπλέτα της Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά και έχοντας κατακτήσει 5 φορές το κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά κρίνεται ο κατάλληλος για να μοιραστεί την συνταγή της επιτυχίας για τους "Λος Μπλάνκος".

"Ακόμα κι αν έχω βρεθεί εκεί, είναι δύσκολο να το εξηγήσω", ανέφερε ο Ουαλός. "Προφανώς σημαίνει πολλά για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Είναι η μία διοργάνωση που εκτιμάται περισσότερο από κάθε άλλη, ο κύριος στόχος κάθε χρόνο. Αλλά το γεγονός ότι συνεχίζουν να το κάνουν, ακόμα και όταν φαίνονται πεσμένοι και εκτός ... φαίνεται ότι πάντα βρίσκουμε τον τρόπο να επιστρέφουμε σε ένα παιχνίδι και να το κερδίζουμε.

Είναι αυτή η αύρα- οι άλλες ομάδες πλέον αναμφισβήτητα παίζουν το σήμα και όχι απαραίτητα την ομάδα. Έχει δυναμική πίσω της, η Ρεάλ Μαδρίτης και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Οι ομάδες φοβούνται να παίξουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό", πρόσθεσε.

"Ήμουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξακολουθώ να ψάχνω τα αποτελέσματά τους, εξακολουθώ να αγαπώ την ομάδα, εξακολουθώ να την υποστηρίζω τότε, όπως ακριβώς έκανα όταν ήμουν νέος. Περιμένω απόλυτα ότι η Μαδρίτη θα σηκώσει το τρόπαιο. Καταλαβαίνουν τις πιέσεις και ξέρουν τι να περιμένουν, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK