Μπέλιγχαμ: Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να κάνει την απόλυτη ανατροπή

Πως ο Μπέλιγχαμ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ντόρτμουντ για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ.

Dortmund's Jude Bellingham during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Union Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Michael Sohn)
O Τζουντ Μπέλινχαμ με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων χρόνων που με τις εμφανίσεις του έχει μαγνητίσει τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Ο λόγος για τον άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ τον οποίο η γερμανική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει με ποσό μικρότερο των 120.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ με την Ντόρτμουντ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκαθαρίσει πως θα κάνουν πρόταση στους Βεστφαλούς για την απόκτησή του.

Πάντως, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Σεμπάστιαν Κελ, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ προκειμένου να ανανεωθεί πρόωρα η συνεργασία τους.

"... Προσπαθούμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, ναι. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον Τζουντ και την οικογένειά του. Ο παίκτης είναι χαλαρός και συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο..."

Θυμίζουμε ότι ο Μπέλιγχαμ αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2020 αντί 25.000.000 ευρώ από την Μπέρμιγχαμ και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 110.000.000 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτός είναι ο σταρ που ζήτησε από την Αλ Νασρ

Αλεχάντρε Πάτο, πού βρίσκεται ο επιθετικός των 60.000.000 ευρώ;

Τσέλσι: Ανάσα! Δεν έμεινε ξεκρέμαστο το μεγάλο ταλέντο των Μπλε

News 24/7

24MEDIA NETWORK