Μπέλιγχαμ: Η ομάδα αποκάλυψη της φετινής Premier League κάνει κρούση για τον αδερφό του

Εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάντερλαντ πραγματοποιεί ο Τζόουμπ Μπέλιγχαμ με την Τότεναμ να ετοιμάζει κρούση για την απόκτησή του.

England's Jude Bellingham reacts in front of referee Wilton Sampaio during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σοκαρισμένος AP

Μπορεί ο Τζουντ Μπέλιγχαμ να έχει σοκάρει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις εμφανίσεις του στους πρώτους του μήνες στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και ο αδερφός του δεν τα πάει άσχημα, γεγονός που έχει ταρακουνήσει αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Μεταξύ αυτών και η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το Football Insider δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στην Σάντερλαντ τον ερχόμενο Ιανουάριο για την απόκτησή του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 18χρονος Τζόουμπ Μπέλιγχαμ έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές στην Championship, έχοντας στο ενεργητικό του 3 γκολ και 1 ασίστ.

Η Τότεναμ θέλει να προλάβει τους ανταγωνιστές που υπάρχουν για την αγορά του παίκτη ο οποίος έχει πάρει ούτως ή άλλως και παραπάνω προβολή εξαιτίας του αδερφού του.

Θυμίζουμε πως η Σάντερλαντ έκανε δικό της τον παίκτη από την Μπέρμιγχαμ το περασμένο καλοκαίρι αντί του ποσού των 1,75 εκατομμυρίων ευρώ.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε και την Ρεάλ να έχει στα ραντάρ της τον παίκτη, με τους Μαδριλένους να έχουν αλλάξει την πολιτική την τελευταία 2ετια και να επενδύουν εξ ολοκλήρου σε ταλέντα ρίχνοντας σημαντικά τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Σέρχιο Ράμος βράβευσε την Σακίρα για το τραγούδι υπονοούμενο που έγραψε για τον Πικέ

Ρεάλ: Γιατί ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται να ενεργοποιήσει την "βόμβα" Αντσελότι

Πρώην άσος της Μπάγερν και της Αλ Νασρ του CR7 είναι free agent και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK