Ρεάλ: Γιατί ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται να ενεργοποιήσει την "βόμβα" Αντσελότι

Το ενδεχόμενο να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Κάρλο Αντσελότι εξετάζει ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Γιατι άλλαξε στάση ο πρόεδρος. Τι ισχύει με την Βραζιλία.

Real Madrid's new coach Carlo Ancelotti, left, and Real Madrid's President Florentino Perez display a shirt bearing the name of the new coach,  during his presentation, in Madrid, Wednesday, June 26, 2013. Real Madrid has presented new coach Carlo Ancelotti as "a true sage" of football. Ancelotti was introduced to Madrid members and the press at the Santiago Bernabeu by club president Florentino Perez on Wednesday in a step aimed at healing the rifts caused by predecessor Jose Mourinho. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κάρλο Αντσελότι AP

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης διανύει ο Κάρλο Αντσελότι με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την εθνική Βραζιλίας προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παράλληλα, οι Μαδριλένοι έδειχναν να έχουν βάλει σε εφαρμογή το πλάνο τους για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας με τον Τσάμπι Αλόνσο να είναι το μεγάλο φαβορί, παρά το γεγονός πως θα πρέπει να καταβληθεί μία διόλου ευκαταφρόνητη ρήτρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν προκειμένου να επιτευχθεί το deal.

Σύμφωνα με το Relevo, δεν αποκλείεται όλα αυτά να παγώσουν καθώς τόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ όσο και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ κάνουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το θέμα του προπονητή και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν νέα πρόταση ανανέωσης στον Αντσελότι.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ είναι ικανοποιημένος από την φετινή εικόνα της ομάδας, παρά τις αντιξοότητες με τους τραυματισμούς και θεωρεί πως ο Καρλέτο είναι ο κατάλληλος για να διαχειριστεί τα πολλά μεγάλα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως πάντα αναφέρει το ισπανικό μέσο, η πρόταση θα περιλαμβάνει διετή επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο του 1+1.

Θυμίζουμε πως ο Αντσελότι βρίσκεται στον πάγκο της ισπανικής ομάδας από το 2021 και αυτή είναι η δεύτερη θητεία του καθώς έχει προηγηθεί η διετής παρουσία του από το 2013 έως το 2015.

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK