Μπενφίκα: Έδωσε 25 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει και ο παίκτης μετανιώνει δημόσια για τη μεταγραφή

Δεν συμβαίνει συχνά αλλά το είδαμε και μάλιστα στην Μπενφίκα με τον ποδοσφαιριστή να τη λέει στα ίσα για τον τρόπο που χρησιμοποιείται.

Μπενφίκα: Έδωσε 25 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει και ο παίκτης μετανιώνει δημόσια για τη μεταγραφή

Το καλοκαίρι η Μπενφίκα επένδυσε 25.000.000 ευρώ στον Ορκούν Κοκτσού ο οποίος... πετούσε με τη φανέλα της Φέγενορντ. Ωστόσο, φαίνεται πως η σχέση αυτή έχει στραβώσει με το καλημέρα σας με τον ποδοσφαιριστή να μιλάει στην Telegraaf και να δηλώνει κάτι παραπάνω από δυστυχής στην Λισαβόνα.

"Επέλεξα την Μπενφίκα σκεπτόμενος πως ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου. Αλλά από την αρχή δεν με έκαναν να νιώσω σημαντικός. Μάλλον είμαι μετριόφρον μέχρι στιγμής όσον αφορά στο ρόλο που μου έχει δοθεί..."

Το συμβόλαιο του Τούρκου μέσου εκπνέει το 2028, αλλά με τις συγκεκριμένες δηλώσεις δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να τρέξουν οι εξελίξεις. Για την ιστορία ο 23χρονος, Ορκούν Κοκτσού έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 34 αναμετρήσεις με την Μπενφίκα με τρία γκολ και ένδεκα ασίστ.

Κοίτα τι "έφτιαξε" η κλήρωση του Europa League: Μπορεί να γίνει μυθικός τελικός ανάμεσα στο σήμερα και το αύριο της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK