Μπενφίκα για Μήτρογλου

Πληθαίνουν οι ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κώστα Μήτρογλου. Τελευταία η Μπενφίκα, η οποία έκανε τη σχετική προσέγγιση για τον Έλληνα επιθετιό. Τι θέλει, από την πλευρά της, η Φούλαμ. Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μπενφίκα για Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Ο υποβιβασμός της Φούλαμ έχει μετατρέψει τον Κώστα Μήτρογλου στο πιο ελκυστικό "προϊόν" της. Λογικό.

Το (υπαρκτό και έντονο) ενδιαφέρον της Γαλατά και της Μπεσίκτας για τον πρώην στράικερ του Ολυμπιακού είναι γνωστό και δεδομένο. Αυτό που έγινε τώρα γνωστό είναι ότι στο κόλπο μπήκε και η Μπενφίκα, η οποία εξέφρασε ανοιχτά το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, δεν πλησίασε μόνο τον Μήτρογλου, αλλά και τη Φούλαμ κάνοντας μία πρώτη επαφή για να διαπιστώσει το έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Για τον Μήτρογλου ενδιαφέρον έχει δείξει και η Γουέστ Χαμ, η οποία έχει κάνει πρόταση στην Φούλαμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότερες ομάδες επιθυμούν τον Ελληνα επιθετικό σε μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς (μιλάμε για ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ και οψιόν στα 10 εκατομμύρια). Η Φούλαμ, όμως, έχει ως προτεραιότητα την πώληση του Κώστα Μήτρογλου έναντι περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, ο Λονδρέζικος σύλλογος περιμένει να τελειώσει η παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ, ελπίζοντας σε καλές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή και κάποιο γκολ στα παιχνίδια της ελληνικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK