Mπενφίκα-Λιλ 1-0

Mπενφίκα-Λιλ 1-0
Eστω και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Μπενφίκα κατάφερε να κάνει νικηφόρα πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Λουζιτανοί προβληματίστηκαν για 90 λεπτά από τη Λιλ αλλά στην εκπνοή βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με το Μίκολι. Για 23 λεπτά αγωνίστηκε με την ομάδα του Κούμαν ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο πολύ δραστήριος Μίκολι δημιούργησε πολλούς μπελάδες στην άμυνα της Λιλ στο πρώτο μέρος. Ο Ιταλός επιθετικός μαζί με το Νούνο Γκόμεζ αποτέλεσε ένα καλό δίδυμο για τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν ευτύχησαν να σκοράρουν. Στον αντίποδα ο Μουσιλού προσπάθησε να δημιουργήσει προυποθέσεις για κάτι καλό, αλλά μάταια.

Η επιθετική δραστηριότητα της Μπενφίκα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος κατά το οποίο ο Κούμαν έριξε στη μάχη και το Γιώργο Καραγκούνη. Η επιμονή των Πορτογάλων ανταμείφθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μίκολι βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και νίκησε τον Σίλβα με μία όμορφη κεφαλιά.




Μπενφίκα: Μορέιρα, Λουιζάο, Νέλσον, Ρικάρντο Ρότσα (46’ Αντερσον), Λέο, Φερνάντεζ, Τζεοβάνι (80’ Μαντόρας), Πετί (67’ Καραγκούνης), Μίκολι, Σιμάο, Νούνο Γκόμεζ.

Λιλ: Σίλβα, Ταφορέ, Πλεστάν, Σμιτς, Ντερνίς (84’ Λαϊτστάινερ), Χάλμε, Μακούν, Γκικά (46’ Ντεμπουσί), Γκαμαέ, Ποντμέρ, Μουσιλού (71’ Οντεμβίγε).


News 24/7

24MEDIA NETWORK