Mπενφίκα-Λιλ

Mπενφίκα-Λιλ

Διαφορετικά περίμενε την επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από έξι χρόνια η Μπενφίκα, η οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη στη Λισαβώνα την Λιλ. Οι "αετοί" δεν έχουν αρχίσει καθόλου καλά το εγχώριο πρωτάθλημα παραμένοντας δίχως νίκη στα τρία πρώτα ματς. Μπορεί το Τσάμπιονς Λιγκ να είναι μια διαφορετική διοργάνωση, όμως η ψυχολογία της ομάδας παραμένει στο ναδίρ.

Ίσως μια επιτυχία επί της αντιπάλου της αλλάξει το κλίμα για τον Ρόναλντ Κούμαν που έχει ήδη αρχίσει να αμφισβητείται. Το θετικό γι' αυτόν είναι πως επιστρέφουν στην ενεργό δράση παίκτες πρώτης γραμμής. Ο διεθνής αμυντικός μέσος Πετίτ και ο ιθύνων νους της ομάδας Νούνο Ασίς θα βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα, ενώ λύσεις αν χρειαστεί θα προσφέρει από τον πάγκο ο Μαντόρας.

Οι Γάλλοι από την άλλη πλευρά θα ταξιδέψουν στην πορτογαλική πρωτεύουσα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Τα αρχικό μούδιασμα με τις συνεχόμενες ισοπαλίες έχει δώσει τη θέση του στον πρόσφατοενθουσιασμό, μετά και τη νίκη στη Λοραίνη επό της Μετς (2-0). Βέβαια, από το ματς θα λείψουν πολύτιμες μονάδες, όπως οι Ταυλαρίδης (τραυματίας), Βίτακιτς (τιμωρημένος) από την άμυνα και Ντιμόν (τραυματίας) από τη μεσαία γραμμή.

Πιθανές συνθέσεις:
Μπενφίκα: Μορέιρα, Αντερσον, Λουϊζάο, Ρικάρντο Ρότσα, Ντο Σάντος, Πετίτ, Καραγκούνης, Σιμάο, Ασίς, Νούνο Γκόμεζ, Μίκολι
Λιλ: Σίλβα, Ταφορό, Πλεστάν, Σμιτζ, Ντερνί, Σαλμέ, Ατσίμοβιτς, Μακούν, Ντεπισί, Μποντμερ, Οντεμβίγκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK