Μπενφίκα: Ο 20χρονος που είναι έτοιμος να της φέρει άλλη μία πώληση 100.000.000 ευρώ

Πίστη στην παράδοση η Μπενφίκα που έχει έτοιμο ποδοσφαιριστή για να πώληση αντί 100.000.000 ευρώ. Γιουνάιτεντ και Παρί φέρονται να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Μπενφίκα: Ο 20χρονος που είναι έτοιμος να της φέρει άλλη μία πώληση 100.000.000 ευρώ
Η ρήτρα αποδέσμευσης του Σίλβα ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Μπενφίκα συνεχίζει με τρόπο άρτιο την παραγωγή ταλέντων με την προσδοκία υψηλών οικονομικά πωλήσεων. Οι Πορτογάλοι μόλις δουν πως ο παίκτης βγαίνει φροντίζουν να βάλουν στο συμβόλαιό του τη σχετική ρήτρα και περιμένουν τους επίδοξους αγοραστές.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στον διεθνή Τύπο, λοιπόν, σύντομα οι Αετοί θα προβούν σε μία ακόμη πώληση 100.000.000 ευρώ, καθώς ο Αντόνιο Σίλβα βγάζει μάτια.

Πρόκειται για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό που άρχισε την πορεία του από τις ακαδημίες του πορτογαλικού κλαμπ και είναι ήδη επτά φορές διεθνής με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το συμβόλαιό του εκπνέει το '27 και όπως διαβάσατε παραπάνω η Μπενφίκα είναι εξασφαλισμένη λόγω της ρήτρας.

Ο ρεπόρτερ Ρούντι Γκαλέτι σε σχετική ανάρτηση που έχει κάνει για τον δεξιοπόδαρο στόπερ αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζουν ήδη την περίπτωσή του για να προχωρήσουν παρακάτω την υπόθεση.

Όσον αφορά στο επίπεδο εκπροσώπησης του Αντόνιο Σίλβα πίσω του βρίσκεται ένας εκ των κορυφαίων της δουλειάς και συγκεκριμένα ο Ζόρζε Μέντες ο οποίος συχνά πυκνά δουλεύει με την Μπενφίκα πάνω τέτοιες περιπτώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK