Μπενφίκα: Στα ραντάρ της Λίβερπουλ δύο μεγάλα ταλέντα της

Τους Φλορεντίνο Λουίς και Αντόνιο Σίλβα της Μπενφίκα παρακολούθησε σκάουτερ της Λίβερπουλ στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min.

Benfica's Rafa Silva, third right, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Benfica and Club Brugge at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, March 7, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
Οι παίκτες της Μπενφίκα πανηγυρίζουν AP

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League πήρε η Μπενφίκα κόντρα στην Μπριζ με την αποκάλυψη του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γκονσάλο Ράμος να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του.

Πέρα από το Ράμος, ο οποίος εξετάζεται ήδη από κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, στα ραντάρ κορυφαίας ομάδας έχουν μπει και άλλα ταλέντα των αετών της Λισαβόνας.

Ο λόγος για τη Λίβερπουλ η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min, φέρεται πως έστειλε σκάουτερ τόσο στην αναμέτρηση με την Μπριζ όσο και σε αυτή με τη Φαμαλικάο την περασμένη εβδομάδα για να παρακολουθήσουν τις περιπτώσεις των Φλορεντίνο Λουίς και Αντόνιο Σίλβα.

Ο Φλορεντίνο είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ ,όντας μέλος της Μπενφίκα από το 2010 ενώ ο Αντόνιο Σίλβα έγινε μέλος της πρώτης ομάδας της Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι έχοντας καταγράψει ήδη 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός.

Και για τους δύο οι απαιτήσεις της Μπενφίκα δεν αναμένεται να πέσουν κάτω από τα 50.000.000, με την περίπτωση του Αντόνιο Σίλβα ειδικά να εξετάζεται και από άλλους μεγάλους συλλόγους.

Θυμίζουμε, ότι η Μπενφίκα φημίζεται για τις κορυφαίες πωλήσεις με πιο πρόσφατη περίπτωση να είναι αυτή του Έντσο Φερνάντες που πωλήθηκε στη Τσέλσι αντί 121.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζοζέ Μουρίνιο: Πρόταση έκπληξη από ομάδα του Λονδίνου

Η φωτογραφία της ημέρας: Πήρε τη φανέλα του Έντζο Φερνάντες κι έβαλε τα κλάματα

Τσάβι: Η "αντρίκια" απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK