Τσάβι: Η "αντρίκια" απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα

Πως ο Τσάβι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα αλλά πρώτα θέλει να πάρει την LaLiga δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Τζοάν Λαπόρτα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Συνέντευξη εφ' όλη της ύλης έδωσε στην MundoDeportivo ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον προπονητή της ομάδας, Τσάβι.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Ισπανός πρόεδρος είναι επιθυμία του να ανανεωθεί άμεσα το υπάρχον συμβόλαιο του Τσάβι που λήγει το καλοκαίρι του 2024, για πολλά ακόμα χρόνια αλλά και πως ο ίδιος ο ισπανός τεχνικός έχει βάλει στον εαυτό του μία "δοκιμασία".

"...Πιστεύω πως θα επεκταθεί το συμβόλαιο του Τσάβι για πολλά ακόμα χρόνια, αξίζει ένα νέο deal πολλών χρόνων. Μου είπε πως θέλει να κερδίσει την LaLiga προτού υπογράψει το νέο συμβόλαιο"

Μάλιστα ο πρόεδρος εξέφρασε την βεβαιότητά του πως στην ομάδα θα παραμείνει και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος δείχνει να είναι ιδιαίτερα σκεπτικός καθώς έχει προτάσεις και από ομάδες του MLS.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Πόσα χρόνια ποδοσφαίρου έχει χάσει στην Παρί εξαιτίας τραυματισμών

Γκβάρντιολ: Η αστρονομική ρήτρα για το καλοκαίρι του 2024

Μόντριτς: Κοντά στην μεγάλη αποχώρηση, αυτό είναι το φαβορί για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK