Μπενζεμά: Ανέβασε στόρυ "σπόντα" μετά από την βράβευση του Μέσι

Στόρι στο οποίο δείχνει την αγανάκτησή του για την ανάδειξη του Λιονέλ Μέσι ως καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2022 ανέβασε ο Καρίμ Μπενζεμά λίγα μόλις λεπτά μετά από την βράβευση του Αργεντίνου.

Real Madrid's Karim Benzema holds the 2022 Ballon d'Or trophy prior to the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα SATURDAY, OCT. 22, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Το βραβείο "The Best" απένειμε η FIFA στον Λιονέλ Μέσι σε γκαλά που διοργανώθηκε στο Παρίσι και λίγα λέπτά μετά από την ανακοίνωση της απόφασης ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε ένα αινιγματικό στόρι.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος στράικερ ανέβασε για λίγα μόλις λεπτά ένα στόρι με ένα βίντεο το οποίο έδειχνε έναν άνθρωπο να λέει "ψέυτης, είσαι ψεύτης" με τον Καρίμ να γράφει από κάτω τη λέξη "καληνύχτα

Το στόρι "κατέβηκε" λίγα λεπτά αργότερα από τον Γάλλο στράικερ αλλά είχε γίνει ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του twitter να εικάζουν πως αυτή η ανάρτηση ήταν η αντίδραση του Μπενζεμά για την απονομή του βραβείου του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2022 στον Λιονέλ Μέσι.

Δείτε το στόρυ

Διαβάστε Περισσότερα

Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση προπονητή κυκλοφορεί ελεύθερη στην αγορά

Ρεάλ: Τελειώνει με Ασένσιο - Αζάρ και "χτυπάει" για δεύτερο τοπ παίκτη από την Αγγλία

Σίτι: Γιατί οι Πολίτες "κατέκλεψαν" το τμήμα σκάουτινγκ της Γουλβς

News 24/7

24MEDIA NETWORK