Μπενζεμά: Έχει στα χέρια του αδιανόητη πρόταση και σκέφτεται το "αντίο"

Το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης από την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Αλ Χιλάλ, εξετάζει πολύ σοβαρά ο Καρίμ Μπενζεμά σύμφωνα με το Relevo.

Real Madrid's Karim Benzema poses with the trophy after Madrid defeated Osasuna 2-1 in the Copa del Rey soccer final at La Cartuja stadium in Seville, Spain, Saturday, May 6, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Καρίμ Μπενζεμά αγκαλιά με το Copa del Rey AP

Μία αναπάντεχη αποχώρηση είναι πιθανό να συμβεί στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Relevo.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Καρίμ Μπενζεμά φέρεται να εξετάζει πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να πει "αντίο" στους Μαδριλένους για χάρη ομάδας από την Σαουδική Αραβία, η οποία του προσφέρει 200.000.000 ευρώ ετησίως.

Το συμβόλαιο του Γάλλου ανανεώθηκε για έναν ακομή χρόνο μετά από την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας αλλά οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών του δίνουν τη δυνατότητα να αποφασίσει τι σκοπέυει να κάνει την ερχόμενη σεζόν μετά από την ολοκλήρωση της La Liga.

Οι Μαδριλένοι δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στα "θέλω" του Καρίμ καθώς εκτιμούν όλα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο και γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να πάει σε κάποια άλλη κορυφαία ομάδα της Ευρώπης.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, ο Μπενζεμά έχει τη δυνατότητα να πάει στην Σαουδική Αραβία με ανάλογα χρήματα και το καλοκαίρι του 2024, γεγονός που μπορεί να τον πείσει να παραμείνει στη Μαδρίτη για ακόμα έναν χρόνο.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μπενζεμά σε 42 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ έχει σημειώσει 30 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ.

Θυμίζουμε πως οι Σαουδάραβες σκοπέυουν να κάνουν ηχηρές μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι για να διαφημίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το προϊόν τους, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Αλ Χιλάλ, η οποία δίνει συνολικά 1.2 δις για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Βόμβα! Η Αλ Χιλάλ σπάει όλα τα κοντέρ και του προσφέρει 1,2 δις

Μπάγερν: Έκανε κίνηση - ματ για το αστέρι των 95 εκατ. που θέλει ο Αρτέτα

Τεν Χαχ: Κρατάει Ντε Χέα αλλά του κάνει τρελό "χουνέρι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK