Μέσι: Βόμβα! Η Αλ Χιλάλ σπάει όλα τα κοντέρ και του προσφέρει 1,2 δις

Πρόταση ύψους 1.2 δις ευρώ για 2 χρόνια κατέθεσε η Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο να αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του εντός των επόμενων ημερών.

Argentina's Lionel Messi celebrates during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Λιονέλ Μέσι, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

Ο Αργεντίνος έχει στα χέρια του την πρόταση της Αλ Χιλάλ, στην οποία ακόμα δεν έχει απαντήσει και βρίσκεται εν αναμονή της επίσημης πρότασης της Μπαρτσελόνα, η οποία περιμένει το πράσινο φως από την La Liga εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato, ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε έλαβε νέα βελτιωμένη πρόταση από την Αλ Χιλάλ, η οποία μιλά για συμβόλαιο δύο ετών και συνολικές απολαβές που αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 1,2 δις ευρώ.

Οι Σαουδάραβες έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό τις προθέσεις τους για τον Αργεντίνο, δίνοντας τα... πάντα για να τον κάνουν δικό τους και περιμένουν την τελική απάντηση του.

Πάντως, ο Μέσι θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες επιστροφής στην Μπαρτσελόνα, με το πρόσφατο ταξίδι του στην Βαρκελώνη, την ώρα της φιέστας της Παρί Σεν Ζερμέν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να φουντώνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Μαζί με τις αποχωρήσεις ήρθε και μία ανανέωση

Νεϊμάρ: Δέχτηκε τηλεφώνημα "βόμβα" από τον Πεπ

Μπέλιγχαμ: Πλην του Τζουντ, αλλάζει ομάδα και ο Τζομπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK