Μπενζεμά: Έκανε unfollow όλη την εθνική Γαλλίας εκτός από τέσσερις

Unfollow ολόκληρη την αποστολή της εθνικής Γαλλίας εκτός από τέσσερις ποδοσφαιριστές, επέλεξε να κάνει ο Καρίμ Μπενζέμα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ομάδα.

Karim Benzema of France's national soccer team arrives with teammates at Hamad International airport in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 16, 2022 ahead of the upcoming World Cup. France will play their first match in the World Cup against Australia on Nov. 22. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Την αποχώρηση του από την εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Καρίμ Μπενζεμά και σύμφωνα με δημοσιεύματα έκανε άλλη μία κίνηση που επιβεβαιώνει τις κακές σχέσεις που είχε με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το besoccer.com ο Γάλλος επέλεξε να κάνει unfollow όλους τους συμπαίκτες του στην εθνική Γαλλίας εκτός από τέσσερις με τους οποίους διατηρεί καλές σχέσεις.

Ο λόγος για τους Εμπαπέ, Καμαβινγκά, Τουράμ και Βαράν. Με τους υπόλοιπους ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δε θέλει να έχει σχέσεις ενώ μέσα στα άτομα που επέλεξε να σταματήσει να ακολουθεί είναι και ο συμπαίκτης του στην ομάδα της Μαδρίτης, Ορελιέν Τσουαμενί.

Θυμίζουμε, ότι το φως της δημοσιότητας έχει δει ένα βίντεο που δείχνει τους Ούγκο Λορίς και Αντουάν Γκριεζμάν να αδιαφορούν με την επιστροφή του Μπενζεμά στην ομάδα το 2020.

Διαβάστε Περισσότερα

Για κάποιο δικό του λόγο ο Παπού Γκόμες πετούσε χρήματα στους οπαδούς της Αργεντινής

Αποκάλυψη: Ο Ρονάλντο προτάθηκε μέχρι κι εκεί, απορούν και οι παράγοντες της ομάδας

Μέσι: Έκαναν πατάκι τη φανέλα του σε μπαρ της Γαλλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK