Το βίντεο που αποδεικνύει πως Γκριεζμάν και Λορίς δεν ήθελαν τον Μπενζεμά στην Γαλλία

Δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι Γκριεζμάν και Ούγκο Λορίς δεν ήθελαν την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στο Μουντιάλ 2022.

Το βίντεο που αποδεικνύει πως Γκριεζμάν και Λορίς δεν ήθελαν τον Μπενζεμά στην Γαλλία
PRINT SCREEN

Σε αναβρασμό τ' αποδυτήρια της εθνικής Γαλλίας, ξανά, καθώς ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ρομάιν Μολίνα θέλει τους Αντουάν Γκριεζμάν και Ούγκο Λορίς χαρούμενους με την απόφαση να κοπεί ο Καρίμ Μπενζεμά από την ομάδα για το Μουντιάλ 2022.

Οι δύο ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται ως ανακουφισμένοι που ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έφυγε και δεν επέστρεψε στο Κατάρ, καθώς με την ενδεχόμενη παρουσία του στ' αποδυτήρια το δικό τους ηγετικό εκτόπισμα θα βρισκόταν υπό αμφισβήτηση.

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter επανέφεραν στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την εποχή που Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωνε την επιστροφή του γκολεαδόρ της Ρεάλ Μαδρίτης στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Euro 2020. Στο συγκεκριμένο καρέ όταν ο εκλέκτορας μιλάει για τον Καρίμ, άπαντες χειροκροτούν ενώ ο Λορίς χειροκροτεί αδιάφορα και ο Γκριεζμάν καθόλου.

Βέβαια, στο βίντεο φαίνεται ο Ερνάντεζ αδιάφορος στην αρχή καθώς τρώει, αλλά μετά σταματάει και χαιρετάει από μακριά τον Μπενζεμά.

Να θυμίσουμε πως ο Μπενζεμά της επομένης του χαμένου τελικού της Γαλλίας με την Αργεντινή ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Καρίμ θα σκεφτεί να επιστρέψει αν και μόνο αν αναλάβει τους Μπλε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντι Μαρία αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, γιατί δεν προχώρησε το "μπαμ"

Ρονάλντο: Ακραίο! Παραλίγο ο Κριστιάνο μόνος του εναντίον Μέσι και Εμπαπέ

Μπαρτσελόνα: Κλειδώνει με προσύμφωνο παικταρά και μεγάλο απόντα από το Μουντιάλ 2022

News 24/7

24MEDIA NETWORK