Μπενζεμά: Η ιστορία πίσω από την εμφάνιση 2Pac στη Χρυσή Μπάλα

Ο Καρίμ Μπενζεμά κέντρισε τα βλέμματα των φωτογράφων με την εμφάνισή του στο γκαλά της Χρυσής Μπάλας. Το outfit του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο ήταν εμπνευσμένο από τον ράπερ 2Pac. Πότε το είχε κάνει ο δολοφονημένος καλλιτέχνης.

Real Madrid's French forward Karim Benzema receives the Ballon d'Or award during the 2022 Ballon d'Or France Football award ceremony at the Theatre du Chatelet in Paris on October 17, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα στα χέρια FRANCK FIFE/AFP

Η εμφάνιση του Καρίμ Μπενζεμά στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας ταξίδεψε τους μυημένους στη ραπ μουσική στο μακρινό 1996, και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου στα Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες.

Αυτό ήταν το event στο οποίο ο καλλιτέχνης της ραπ μουσικής, για πολλούς ο κορυφαίος όλων των εποχών, 2Pac έκανε την εμφάνιση η οποία ενέπνευσε τον Καρίμ Μπενζεμά πολλά χρόνια μετά για τη δική του ενδυματολογική επιλογή στην βράβευσή του ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Ο δολοφονημένος τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς 2Pac είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γαλλοαλγερινός είχε πει σε συνέντευξή του πως ακούει ραπ μουσική από νεαρή ηλικία και είδωλό του είναι ο Σακούρ.

Τα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ των δύο εμφανίσεων αρκετά: Το μαύρο σμόκιν, το κολάρο με το κούμπωμα στο λαιμό και τα γυαλιά που είναι της ίδιας εταιρείας και λανσάρει ο Μπενζεμά με τον οίκο που τα σχεδιάζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο 2Pac πήγε στα προαναφερθέντα βραβεία το άλμπουμ του με τίτλο "...me against the world..." αναδείχθηκε ως το κορυφαίο στο είδος του με τον καλλιτέχνη, όμως, να μην ανεβαίνει στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του. Ουσιαστικά είχαν "κρύψει" τον Σακούρ, ενώ βρισκόταν εκεί, εξαιτίας ενός περιστατικού με αντίπαλο ράπερ που προηγήθηκε των βραβείων (τουλάχιστον αυτό λέει ο αστικός μύθος).

Διαβάστε περισσότερα

Συγκλονιστικός Ιγκουαΐν, απαρηγόρητος στο τελευταίο του ματς

Χρυσή Μπάλα: Ο Μπενζεμά με την πρώην και τη νυν στο γκαλά

News 24/7

24MEDIA NETWORK