Χρυσή Μπάλα: Ο Μπενζεμά με την πρώην και τη νυν στο γκαλά

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου, Καρίμ Μπενζεμά εν μέσω της βράβευσής του με τη Χρυσή Μπάλα, κατάφερε να δώσει τροφή και στα σκανδαλοθηρικά Μέσα λόγω των ανθρώπων που τον συνόδευσαν στο γκαλά του Παρισιού.

Χρυσή Μπάλα: Ο Μπενζεμά με την πρώην και τη νυν στο γκαλά
Το story της Τζόρνταν με τον Καρίμ μετά από τη βράβευση PRINT SCREEN/OFFICIAL ACCOUNT OF JIORDYN

Χρυσή Μπάλα στον Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και το... κους κους. Ο Γαλλοαλγερινός δίκαια βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για την περσινή σεζόν, ωστόσο κατάφερε πέραν από τις ποδοσφαιρικές του επιτυχίες, και το ντύσιμό του στη βράβευση να γίνει θέμα και για την προσωπική του ζωή.

Το μεγάλο βράδυ αρκετοί κοντινοί του άνθρωποι συνόδευσαν τον στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης για να τον χειροκροτήσουν και να ζήσουν μαζί του το συναίσθημα της βράβευσης. Μεταξύ αυτών δύο κυρίες που έχουν σημαδέψει τη ζωή του ποδοσφαιριστή. Πρώτη, η Κόρα Γκοτιέ που ήταν εκεί. Η Γκοτιέ είναι η πρώην σύντροφος του Μπενζεμά και μητέρα του γιου του του 5χρονου, Ιμπαχίμ.

Η δεύτερη κυρία ήταν η επίσης εκθαμβωτική Τζόρνταν Οζούνα νυν σύντροφος του "Μπενζ". Αμφότερες κοινοποίησαν την παρουσία τους στο χώρο της βραβεύσης μέσω Instagram, δίνοντας συγχαρητήρια στον 34χρονο επιθετικό από την πόλη της Λυών.

Η Κόρα Γκοτιέ, η μητέρα του γιου του Καρίμ

Χρυσή Μπάλα: Ο Μπενζεμά με την πρώην και τη νυν στο γκαλά
Η Κόρα Γκοτιέ μέσα από το χώρο της βράβευσης με τον γιο της PRINT SCREEN/OFFICIAL ACCOUNT OF CORA GAUTHIER

Διαβάστε περισσότερα

Ο αρχηγός της Φέγενορντ αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο

Χρυσή Μπαλά: "Στιλάρα" στο Παρίσι ο Καρίμ Μπενζεμά που θύμισε 2Pac

Μπενζεμά: Η ιστορία πίσω από την εμφάνιση 2Pac στη Χρυσή Μπάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK