Μπενζεμά: Μετά τον Καντέ, οι Σαουδάραβες του φέρνουν κι άλλον παικταρά

Τον Ζοάο Μουτίνιο βολιδοσκοπεί η Αλ Ιτιχάντ προκειμένου να συμπληρώσει τους Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ.

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 2, 2023. (AP Photo/Pablo Garcia)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Με φόρα έχουν μπει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, με την Αλ Ιτιχάντ να "κλέβει" την παράσταση έχοντας εξασφαλίσει ήδη την υπογραφή των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ, αλλά έπεται και συνέχεια.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η νέα ομάδα του Καρίμ πολιορκεί τον άσο της Γουλβς, Ζοάο Μουτίνιο ο οποίος αναμένεται το ερχόμενο διάστημα να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τους "Λύκους".

Οι Σαουδάραβες θεωρούν ότι ο Μουτίνιο μπορεί να ταιριάξει "γάντι" με τον Καντέ στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τις διαπραγματευσεις μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα πάντα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Θυμίζουμε πως η πολιτική των Σαουδαράβων εστιάζει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση του πρωταθλήματος εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 που θέλει να αναλάβει η χώρα της Μέσης Ανατολής, με την αρχή να γίνεται με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Αυτή είναι η τρομακτική της ενδεκάδα εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες

Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του MLS πριν φτάσει ο "τυφώνας" Μέσι

Ρέαλ: Τίναξε την μπάνκα με Μπέλιγχαμ και τον έβαλε σε μία ξεχωριστή λίστα

News 24/7

24MEDIA NETWORK