Μπενζεμά: Πήρε ειδική άδεια για Κατάρ, πληθαίνουν τα σενάρια για συμμετοχή "βόμβα"

Σχετική άδεια από την Ρεάλ για να ταξιδέψει στο Κατάρ φέρεται να έχει λάβει ο Καρίμ Μπενζεμά με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να μην απαντά σε ερώτηση για πιθανή συμμετοχή του στο τελικό.

FILE - France's Karim Benzema, right, reacts during the UEFA Nations League soccer match between France and Denmark at the Stade de France in Saint Denis near Paris, France, Friday, June 3, 2022. (AP Photo/Jean-Francois Badias, File)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με την φανέλα της εθνικής Γαλλίας AP

Ένα κρυφό χαρτί δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει η Γαλλία ενόψει του μεγάλου τελικού κόντρα στην Αργεντινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ. Αυτό το χαρτί ακούει στο όνομα Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το μεγάλο ημιτελικό της Γαλλίας κόντρα στο Μαρόκο ρωτήθηκε για το αν είναι πιθανό ο Μπενζεμά να αγωνιστεί στο μεγάλο τελικό με την απάντηση που έδωσε να αφήνει πολλά ερωτηματικά.

"Δε θέλω να απαντήσω σ' αυτή την ερώτηση. Πάμε στην επόμενη. Με συγχωρείτε..."

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo πάντως η Ρεάλ φέρεται να έχει δώσει ειδική άδεια στον Μπενζεμά προκειμένου να ταξιδέψει στο Κατάρ και να λάβει μέρος στον μεγάλο τελικό.

Ο Γάλλος έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις των Μαδριλένων μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε και βάσει πρωτοκόλλου της FIFA έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί κανονικά στο τελικό της διοργάνωσης.

Ακόμα και αν όμως δεν αγωνιστεί ο Μπενζεμά έχει το δικαίωμα να λάβει το μετάλλιο του πρωταθλητή κόσμου μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Δείτε τη δήλωση του Ντεσάμπ

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022, το "dogfight" Εμπαπέ - Άμραμπατ από απίθανη λήψη στην κερκίδα

Γκβάρντιολ, τον αγοράζει η Σίτι και σπάει το φράγμα του μισού δισεκατομμυρίου

Μουντιάλ 2022, ο Εμπαπέ τιμώρησε τον Άμραμπατ με ένα "τακ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK