Μπενζεμά: Τρομέρο! Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας βαθμολογήθηκε με το απόλυτο... μηδέν

Με 0/10 βαθμολόγησε η ισπανική AS την εμφάνιση του Καρίμ Μπενζεμά στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα και προκάλεσε αντιδράσεις.

Real Madrid's Karim Benzema falls as he is tackled by Barcelona's Andreas Christensen, right, during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/Joan Mateu)
Ο Καρίμ Μπενζεμά πέφτει μετά από τάκλιν AP

Την ήττα με ανατροπή γνώρισε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση των δύο για το ισπανικό πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στο -12 από την κορυφή με 12 αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθληματος.

Πολλοί ήταν οι παίκτες των Μαδριλένων που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στην αναμέτρηση αλλά η AS επέλεξε να "ξεσπάσει" εναντίον ενός εξ αυτών.

Ο λόγος για τον Καρίμ Μπενζεμά τον οποίο το ισπανικό μέσο βαθμολόγησε με 0/10 παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο.

Στην αναλυτική κριτική της η AS αναφέρει πως ο Γάλλος για άλλη μία φορά τη φετινή χρονιά ήταν άφαντος και μίλια μακριά από τη λαμπερή εκδοχή του που κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα.

Πάντως, το εν λόγω μέσο εξάντλησε την αυστηρότητά του μόνο στην περίπτωση του Γάλλου στράικερ καθώς ποδοσφαιριστές που αντικαταστάθηκαν νωρίς από τον Κάρλο Αντσελότι όπως ο Φεντερίκο Βαλβέρδε και ο Τόνι Κροος βαθμολογήθηκαν με 3 και 4 αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: "Σημαία" της Μπάρτσα τον "καλεί πίσω" και κατηγορεί την Παρί για ασέβεια

Τσέλσι: Θέλει τερματοφύλακα με... θέμα στα βολέ

Μπαρτσελόνα: Παλιός της γνώριμος βρέθηκε στα αποδυτήρια και άρχισαν οι φημές

News 24/7

24MEDIA NETWORK