Μπαρτσελόνα: Παλιός της γνώριμος βρέθηκε στα αποδυτήρια και άρχισαν οι φημές

Στα αποδύτήρια της Μπαρτσελόνα για να συγχαρεί τους πρώην συμπαίκτες του βρέθηκε ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά από το τέλος του Clasico.

Barcelona's Franck Kessie, centre, celebrates with teammates after scoring his team's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/Joan Mateu)
Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν AP

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα με 2-1 και μετά από το τέλος της αναμέτρησης τα αποδυτήρια της ομάδας επισκέφτηκε ένας παλιός της γνώριμος.

Ο λόγος για τον νυν άσο της Τσέλσι, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο του Καμπ Νου για να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι και θέλησε να πάει στα αποδυτήρια των μπλαουγκράνα προκειμένου να συγχαρεί τους συμπαίκτες του.

Θυμίζουμε ότι ο Ομπαμεγιάνγκ αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα με προορισμό την Τσέλσι αντί 12.000.000 ευρώ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είχε βρεθεί σε επαφές με την ισπανική ομάδα προκειμένου να επιστρέψει, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί εξαιτίας κανόνων της UEFA.

Πάντως, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς ο Γκαμπονέζος επιθετικός δεν υπολογίζεται από την Τσέλσι και τον Γκράχαμ Πότερ με ομάδες βέβαια από το MLS αλλά και την παλιά του αγάπη να έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Τρελάθηκε η Παρί και πάει να πάρει Κβαρατσχέλια με το Εμπαπέ way

Μέσι: Άλλα πράγματα κι όχι χρήματα πρέπει να δείξει η Παρί στον Λίο

Οι 10 πιο ακριβοί παίκτες της Αγγλίας, 8ος ο Μάρκους Ράσφορντ και κανείς από Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK