Μπεσίκτας: Παρελθόν ο Καλιμπάι

Την παραίτηση του από τον τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας, η οποία έγινε αποδεκτή, υπέβαλλε ο Ρίζα Καλιμπάι.

Μπεσίκτας: Παρελθόν ο Καλιμπάι
Την παραίτηση του από τον τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας, η οποία έγινε αποδεκτή, υπέβαλλε ο Ρίζα Καλιμπάι. Ο Τούρκος προπονητής μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα των «μαύρων αετών» (εντός έδρας ισοπαλία με την Καισέρισπορ) δέχθηκε τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων του τουρκικού συλλόγου κατά την αποχώρηση του από το Ισμέτ Ινονού, κάτι που τον οδήγησε στην απόφαση του να παραιτηθεί.

Η Μπεσίκτας μετά το πέρας εννιά αγωνιστικών μετράει τρείς νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, γεγονός που την έχει φέρει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς (13 λιγότερους από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραι). Ο Καλιμπάι (παλιός ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Μπεσίκτας) ανέλαβε τους «μαύρους αετούς» τον περασμένο Ιανουάριο αντικαθιστώντας τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Πληροφορίες από την γείτονα χώρα αναφέρουν πως η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου βρίσκεται σε επαφές με τον Γκόρντον Μίλνε, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει τεχνικός της Μπεσίκτας, για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται αυτή την Πέμπτη την Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK