Μπήκε στο αεροπλάνο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ!

Στην Ελλάδα έρχεται ο νεαρός Βραζιλιάνος, Πέδρο Βίτορ για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Από χθες στην πατρίδα μας βρίσκεται ο μάνατζέρ του Λέο Κορνατσίνι, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές (PHOTO).

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ  (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ICON

O Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Σπορτ Ρεσίφε, Πέδρο Βίτορ έρχεται στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο 20χρονος εξτρέμ, ομόσταβλος στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Άλεφ "ανέβασε" φωτογραφία στα social media από την καμπίνα του αεροπλάνου που θα τον φέρει στην πατρίδα μας...

Μάλιστα, στο καρέ που... σήκωσε στο Instagram "κόλλησε" και μια ελληνική σημαία για να δείξει στους φαν του ακριβώς που πάει.

Επισημαίνουμε πως από την Πέμπτη (8/8) στην Ελλάδα βρίσκεται ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Λέο Κορνατσίνι από την "Elenko", ενώ την Παρασκευή (10/8) αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal για να ντυθεί ο Πέδρο Βίτορ στα κιτρινόμαυρα.

Από εκεί και πέρα θα μάθουμε αν ο Μαρινός Ουζουνίδης θα εισηγηθεί τον δανεισμό του σε κάποια ομάδα ή θα γίνει η έκπληξη και ο 20χρονος Βραζιλιάνος θα μπει απευθείας στα βαθιά. Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του.

ΙΔΟΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Μπήκε στο αεροπλάνο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK