"Μπλόκο" στα κινητά και τα ξενύχτια

Ο Ιγκόρ Τούντορ συνεχίζει στο δρόμο της σκληρής πειθαρχίας που χάραξε από την πρώτη ημέρα του στον ΠΑΟΚ.

"Μπλόκο" στα κινητά και τα ξενύχτια
Τούντορ προπόνηση ΠΑΟΚ

Το πρόστιμο στον Φακούντο Περέιρα (500 ευρώ) για την καθυστερημένη έλευσή του στην "πρώτη" της ομάδας ήταν μόνο η αρχή από τον Ιγκόρ Τούντορ. Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε γνωστό στους ποδοσφαιριστές του δύο νέους κανόνες που θα ισχύουν εφεξής: ο ένας είναι η απαγόρευση χρήσης κινητών εντός αποδυτηρίων και ο δεύτερος η επιβολή ωραρίου που επιτρέπει στους παίκτες να βγαίνουν εκτός σπιτιού μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

Προφανώς και ο Κροάτης έχει συζητήσει αρκετά με τον Άρνεσεν για το ζήτημα των αποδυτηρίων που τα πρώτα χρόνια Σαββίδη απασχόλησαν πολύ τους υπεύθυνους της ομάδας.

Με Ντνίπρο και όχι με Μπριζ στις 10/7

Εξάλλου, έγινε γνωστό ότι το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να γίνει με την Μπριζ θα δοθεί με αντίπαλο την Ντνίπρο την οποία είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι ο ΠΑΟΚ. Η ημερομηνία δεν αλλάζει (10/7). Θυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό είναι στις 4/7 κόντρα σε μικτή Βέλγων-Ολλανδών ελεύθερων επαγγελματιών και το δεύτερο στις 8/7 με αντίπαλο τη Μπόχουμ.

Δοκίμασε συστήματα 3-5-2 και 4-3-3 ο Τούντορ

Το πρωί δόθηκε βάρος στην φυσική κατάσταση ενώ το απόγευμα του Σαββάτου στην τακτική. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ το ένα γκρουπ παικτών αγωνίστηκε σε πιεστικά παιχνίδια μικρού χώρου με τέσσερις μικρές εστίες και το άλλο ακολούθησε ξεκάθαρο πρόγραμμα τακτικής ανάπτυξης υπό συγκεκριμένο σύστημα.

Μετά, τα δύο γκρουπ ενοποιήθηκαν για ένα διπλό προπονητικού χαρακτήρα και συγκεκριμένων περιορισμών σε επαφές. Ο Ιγκόρ Τούντορ ζητούσε συνεχής κίνηση, λίγες επαφές, οι συμπαίκτες να δίνουν λύση στον παίκτη που έχει τη μπάλα και άμεσο επιθετικό πρέσινγκ στο σημείο που χάνεται η μπάλα. Οσο για τα συστήματα; Η μία ομάδα αγωνίστηκε σε σχηματισμό 3-5-2 και η άλλη σε 4-3-3 ενώ το τεχνικό επιτελείο έκανε παρατηρήσεις όταν γινόταν λάθη. Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις σε γκρουπ ενώ την Κυριακή η ομάδα θα προπονηθεί στις 18.00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK