Μπόχουμ καλεί Ογκουνσότο

Τη συνήθεια των τελευταίων ετών που τη θέλει να "ψωνίζει" παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα ακολουθεί η Μπόχουμ και φέτος.

Μπόχουμ καλεί Ογκουνσότο
Μετά τους Γκέκα, Επαλέ, Μίετσελ και από το περασμένο καλοκαίρι τον τερματοφύλακα Ντάνι Φερνάντες, άλλος ένας παίκτης της Super League βρίσκεται στο στόχαστρο της γερμανικής ομάδας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του contra.gr πρόκειται για τον φορ του Εργοτέλη, Πάτρικ Ογκουνσότο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή (21/12) βρέθηκαν στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ, όπου ο Εργοτέλης ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 3-2, τόσο δύο σκάουτερ της ομάδας αλλά και ο αθλητικός της διευθυντής, Τόμας Ερνστ. Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί τον 25χρονο φορ από την εποχή που αγωνιζόταν στη βελγική Βέστερλο και ενδιαφέρεται πολύ θερμά για την απόκτηση του, ώστε να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Στις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί μία πρώτη οικονομική πρόταση ύψους 600 χιλιάδων ευρώ, ενώ αν κριθεί απαραίτητο το μέγιστο ποσό θα υπερβεί το ένα εκατομμύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γερμανική ομάδα χτύπησε νωρίτερα και την πόρτα της Λεβερκούζεν για δανεισμό η αγορά του Φάνη Γκέκα στην ομάδα όπου το 2006/07 σημείωσε 20 γκολ και στέφθηκε πρώτος σκόρερ στη Bundesliga. Ακούγοντας όμως τις απαιτήσεις της Μπάγερ να ξεκινούν από τα τρία εκατομμύρια πολύ γρήγορα στράφηκε στη σίγουρα πιο προσιτή οικονομικά "λύση Ογκουνσότο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK