Μπορεί να είναι "άτιτλος", αλλά από περηφάνεια ξεχειλίζει, έμεινε πιστός στην Τότεναμ και πλέον σκοπεύει να πράξει το ίδιο στην Μπάγερν

Η ομάδα από το Μόναχο φαίνεται να έχει κερδίσει τον Άγγλο και οποιεσδήποτε δεύτερες σκέψεις έχουν εξαφανιστεί.

Bayern's Harry Kane, right, celebrates with his teammate Raphael Guerreiro after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal first leg soccer match between Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena in Munich, Germany, Tuesday, April 30, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Οι Βαυαροί πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και κανείς δεν αμφιβάλει ότι ήταν παραπάνω από ικανή για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Ο Χάρι Κέιν αντιλαμβάνεται αυτή την μαχητικότητα και αποφεύγει την ψύχωση με τα τρόπαια.

Ο Άγγλος διεθνής μετά από τον πικρό αποκλεισμό -ειδικά μετά από το αμφιλεγόμενο σφύριγμα στο τέρμα του Ντε Λιχτ- θέλησε να μοιραστεί μία δημοσίευση με τους ακόλουθούς του γράφοντας στην λεζάντα: "Απογοήτευση. Η χθεσινή νύχτα ήταν δύσκολη. Είμαι περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε στα δύο παιχνίδια, κάτι που λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πνεύμα αυτής της ομάδας και για το πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε. #MiaSanMia."

Το "Mia San Mia" είναι το διάσημο μότο της Μπάγερν και μεταφράζεται ως "Είμαστε αυτοί που είμαστε".

Φαίνεται λοιπόν πως ο ίδιος είναι πρόθυμος να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στην Μπάγερν Μονάχου για αγωνιστική ανάκαμψη. Ο σύλλογος πέρασε μία κρίση, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει τάσεις διαλυτικές, αφού ακόμα και ο ίδιος ο Τούχελ που είχε εξελιχθεί σε "αποδιοπομπαίο τράγο" πλέον δεν του ασκείται η ίδια κριτική και τα το κλίμα έχει καλυτερέψει. Απομένει μόνο η πρόσληψη του νέου τεχνικού προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Να σημειωθεί πως σε ατομικό επίπεδο ο Χάρι Κέιν φέτος διανύει μία μαγική σεζόν έχοντας σκοράρει 44 τέρματα σε 45 συμμετοχές, ενώ επίσης μοίρασε 12 ασίστ αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο πως μπορεί να αποδώσει και εκτός Αγγλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ζημιά για την Ρεάλ, ο τραυματισμός ίσως αλλάξει τα πλάνα για τον τελικό του Champions League

Η Ρεάλ πάει για μεταγραφή με συνταγή "Μπέλινγχαμ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK