Μπορείς να βρεις την ομάδα από τον προπονητή της;

Το κουίζ παντρέματος προπονητή-ομάδας έχει αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας και σε κάποιες από τις περιπτώσεις θα επικαλεστείς την τύχη για να πέσεις μέσα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν άντεξε ούτε στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν άντεξε ούτε στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ MATTHEW CHILDS/POOL VIA AP

Η πολύ νωπή απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Τότεναμ ύστερα από 516 ημέρες και ελάχιστες ώρες πριν διεκδικήσει το τρόπαιο του λιγκ καπ, δύο αξιώματα επιβεβαίωσε: α) η τυφλή εμπιστοσύνη στον Πορτογάλο των 25 τίτλων με 5 ομάδες πρώτης γραμμής έχει πια αρθεί και β) ουδείς ασφαλέστερος του προπονητή που δεν έχει δουλειά, διότι μέχρι να βρει την επόμενη παύει να είναι αναλώσιμος.

Το κουίζ αυτής της εβδομάδας αποτελεί μια ωδή στο επάγγελμα που ναι μεν όταν εξασκείται σε υψηλό επίπεδο πληρώνεται πολύ καλά, αλλά ταυτόχρονα είναι, πιθανόν, το πιο ευάλωτο όλων των άλλων χωρίς να προσφέρει οποιαδήποτε εγγύηση μονιμότητας. Πόσο εύκολο είναι να ταιριάξεις 15 προπονητές με τις ομάδες που δουλεύουν αυτήν την περίοδο; Αν δεν έχουν απολυθεί μέχρι τη στιγμή που τεστάρεις τις γνώσεις και μαζί την τύχη του. Γιατί, μεταξύ μας, κι αυτή θα σου χρειαστεί. Όπως στα προηγούμενα με τα εμβλήματα των ομάδων, τις πόλεις-έδρες και τις εθνικότητες των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Εκτός, φυσικά, κι αν είσαι ο Special One! Πρόσεχε μόνο, γιατί στο τέλος υπάρχει πιθανότητα ν' απολυθείς.


News 24/7

24MEDIA NETWORK