"Μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κολοβία"

Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Μανωλάς μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Ελλάδας με την Κολομβία και δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους πως αν ακολουθήσουν το πλάνο και χτυπήσουν τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων, μπορεί η Ελλάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

"Μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κολοβία"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

Γιώργος Τζαβέλλας: " Κάθε μέρα είμαστε και καλύτερα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Έχουμε 3 μέρες για να προετοιμαστούμε κι άλλο. Είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Εμείς θα είμαστε συγκεντωμένοι για να κάνουμε καλά όσα ξέρουμε εμείς. Η Κολομβία πρέπει να βρει τρόπο να βάλει γκολ σε εμάς. Θεωρώ ότι αυτό είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπάρχει ποιότητα στην επιθετική γραμμή της Κολομβίας. Εκεί δουλεύουμε. Το παιχνίδι της Κολομβίας είναι άναρχο. Αν δεν της βγει στην επίθεση, μπερδεύεται".

Και συνέχισε: "Το μέταλλο της Εθνική έχει χτιστεί εδώ και πολλά χρόνια. Οι μεγαλύτεροι μαθαίνουν σε εμάς. Και αυτά μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Είναι καλό που μας μαθαίνουν κάθε μέρα. Η Ελλάδα έχει μεγαλώσει και αυτό πρέπει να το αποδεχθούν όλοι. Εντός και εκτός Ελλάδας. Είμαστε ποδοσφαιριστές και παίζουμε κάτω από όλες τις συνθήκες. Αυτό όμως ισχύει για όλους".

Μανωλάς: "Μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα"

Κώστας Μανωλάς: " Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες. Θα τα δώσουμε όλα για την Κολομβία ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Συμφωνώ ότι η Κολομβία έχει παίκτες κλάσης στην επίθεση, αλλά κάθε Έλληνας έχει πολλές εμπειρίες και δεν νομίζω ότι έχουμε να φοβηθούμε κάποιον. Θα μπούμε για τη νίκη, είμαστε μεγάλη ομάδα και θα το αποδείξουμε ξανά το Σάββατο. Το δυνατό σημείο της Κολομβίας είναι η επίθεση. Έχουμε δουλέψει καιρό τώρα. Θα καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Αναφορικά με τη δική του παρουσία, ο αμυντικός του Ολυμπιακού είπε: " Πιστεύω ότι η δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια ανταμείβεται. Δοξάζω το Θεό που μπορώ και παίζω ποδόσφαιρο και έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα. Νιώθω ευλογημένος που παίζω σε υψηλό επίπεδο. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, δεν υπάρχει δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε περήφανοι την Ελλάδα".

24MEDIA NETWORK