Μπρούνο Γκιμαράες: Εμεινε δύο μέρες άυπνος για να υποδεχθεί το παιδί του και να νικήσει την Τότεναμ

Δυο μέρες άυπνος παρέμεινε ο Μπρούνο Γκιμαράες για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Τότεναμ και ο ευχάριστος λόγος ήταν η γέννηση του παιδιού του.

Tottenham's Yves Bissouma, right, challenges for the ball with Newcastle's Bruno Guimaraes during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μπρούνο Γκιμαράες AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μπορεί να μην κοιμήθηκε για δύο σερί ημέρες, αλλά ο Μπρούνο Γκιμαράες μόνο παραπονεμένος δεν μπορεί να είναι από το σαββατοκύριακο του.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Τότεναμ για την Premier League ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από τους διακριθέντες, παρόλο που λίγες ώρες πριν έπρεπε να δώσει το "παρών" στην γέννηση του παιδιού του.

Μάλιστα, ο Γκιμαράες και με την εμφάνισή του επιβεβαίωσε τα στατιστικά που τον θέλουν να είναι πρώτος σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες που αφορούν τους κεντρικούς χαφ παρά την... αϋπνία για χάρη του γιου του Ματέο.

Δεν δίστασε μάλιστα μετά από τη νίκη επί της Τότεναμ να μοιραστεί με τους χρήστες του Twitter αυτές τις στιγμές γράφοντας "...αυτό είναι για σας παιδιά. Μετά από δύο μέρες που δεν έχω κοιμηθεί είμαι σπίτι αλλά είμαι εδώ για εσάς. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και έχετε ένα φιλί από τον Ματέο..."

Δείτε την ανάρτηση του Γκιμαράες από το μαιευτήριο:

Διαβάστε Περισσότερα

Συγκυρία για γερά νεύρα: Η Ρίβερ Πλέιτ έστεψε πρωταθλήτρια την Μπόκα Τζούνιορς

ΠΑΟΚ: Σ' ένα "τρελό" ματς με την Τρίπολη ο Μπίσεσβαρ έκανε ευτυχισμένο έναν οπαδό

Ικάρντι, μαγικός ο Αργεντινός φορ έδωσε απάντηση στο γήπεδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK