Μρτζα όπως... Παπαδόπουλος!

Ο Ντράγκαν Μρτζα τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με την ΑΕΚ ωστόσο υπάρχει διαφωνία στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, σε μία περίπτωση που θυμίζει λίγο αυτή του… Δημήτρη Παπαδόπουλου μερικές εβδομάδες πριν.

Μρτζα όπως... Παπαδόπουλος!

Στην περίπτωση του Ντράγκαν Μρτζα συμβαίνει ότι συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες και σε αυτή του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ της Β’ Εθνικής, η «Ένωση» τον καλύπτει οικονομικά, ωστόσο υπάρχει διαφωνία στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προτείνεται.

Η ΑΕΚ προσφέρει στον Μρτζα διετές συμβόλαιο και ο ίδιος ο Σέρβος θέλει τριετές. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζεται ωστόσο στην «Ένωση» φέρονται να είναι κάθετοι σε ότι αφορά τη χρονική διάρκεια των συμβολαίων που προσφέρουν σε ποδοσφαιριστές που έχουν πατήσει τα 30.

Με τον ατζέντη του Μρτζα μίλησε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και νέα επαφή αναμένεται να γίνει άμεσα, ωστόσο στην «Ένωση» δεν φαίνεται ότι θα κάνουν εύκολα πίσω καθώς θεωρούν ότι δύσκολα θα βρεθεί άλλος σύλλογος ο οποίος θα καλύψει τον Μρτζα στο οικονομικό κομμάτι (οι ίδιοι τον καλύπτουν) προσφέροντάς του παράλληλα τριετές συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK