Μυθικός σκύλος έφαγε τα εισιτήρια του ιδιοκτήτη του για τον τελικό του Carabao Cup

Άτακτος ήταν ένας σκύλος στην Αγγλία καθώς έφαγε τα εισιτηρία που είχε κλείσει το αφεντικό του για τον τελικό του Carabao Cup.

Newcastle fans await kick off before the English Premier League soccer match between Newcastle United and Liverpool at St. James' Park stadium in Newcastle, England, Saturday, April 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Οι οπαδοί της Νιούκαστλ AP

Το αφεντικό του κατάφερε να "εξοργίσει" ένας φοβερός σκύλος στην Αγγλία καθώς είναι υπεύθυνος για ένα αρκετά viral στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, ένας οπαδός της Νιούκαστλ είχε κλείσει εισιτήρια για το τελικό του Carabao Cup ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportsbible, μετά από το τέλος της αναμέτρησης της Νιούκαστλ με τη Λίβερπουλ για την Premier League, ο οπαδός γύρισε στο σπίτι του και είδε τον σκύλο του να... τρώει τα εισιτήρια που είχε κλείσει.

Το στιγμιότυπο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ιδιοκτήτη του Ρούντι (το όνομα του σκύλου) να λέει με χιουμοριστικό τόνο πως πλέον ο σκύλος είναι προς πώληση.

Διαβάστε Περισσότερα

Μένει ελεύθερος κορυφαίος σκόρερ της Bundesliga, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον "βολιδοσκοπούν"

Από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα πάει ξανά για προπονητής σε ομάδα πρωταθλήματος Top-5

Νεϊμάρ: Αμφίβολος με Μπάγερν, προλαβαίνει τα γενέθλια της αδερφής του

News 24/7

24MEDIA NETWORK