Μυθικός Σουάρες! Γυρίσε μόνος του ματς με χατ τρικ μέσα σε 19 λεπτά

Χατ τρικ μέσα σε 19 λεπτά σημείωσε ο Λουίς Σουάρες δίνοντας στην Γκρέμιο μεγάλη νίκη με 4-3 για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Μυθικός Σουάρες! Γυρίσε μόνος του ματς με χατ τρικ μέσα σε 19 λεπτά
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Γκρέμιο AP

Μπορεί να βρίσκεται στη Δύση της καριέρας του αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει χάσει την ικανότητά του στο σκοράρισμα.. Ο λόγος φυσικά για τον Λουίς Σουάρες ο οποίος θυμήθηκε τα παλιά πετυχαίνοντας χατ τρικ και δίνοντας στην Γκρέμιο μεγάλη νίκη επί της Μποταφόγκο για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Ο Βραζιλιάνος κίλλερ πήρε την κατάσταση στα χέρια του με το σκορ στο 3-1 εις βάρος της Γκρέμιο και με χατ τρικ μέσα σε 19 λεπτά χάρισε στην ομάδα του τους 3 πόντους.

Ο Σουάρες τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 23 γκολ και 16 ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την βραζιλιάνική ομάδα καθώς αυτό εκπνέει στο τέλος του χρόνου.

Θυμίζουμε πως ο Ουρουγουανός φορ παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να ανακοινώνει το τέλος της καριέρας του, φέρεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, μεγαλώνοντας έτσι ακόμα περισσότερα την "παροικία" της Μπαρτσελόνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Κρίσταλ Πάλας ανανέωσε το μεγάλο αστέρι της και έσβησε τα όνειρα του Πεπ

Η Μπάγερν τρέχει και δεν φτάνει για να μην χάσει και τον παρτένερ του Κέιν

Ντε Χέα: Όσο η Γιουνάιτεντ τον έχει στο "περιμένε", ισπανική ομάδα κάνει κρούση για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK