Ντε Χέα: Όσο η Γιουνάιτεντ τον έχει στο "περιμένε", ισπανική ομάδα κάνει κρούση για την απόκτησή του

Τάσεις φυγής έχει ο βασικός τερματοφύλακας της Μπέτις, Ρουί Σίλβα με την ισπανική ομάδα να έχει στα ραντάρ της τον Νταβίντ Ντε Χέα για να τον διαδεχθεί.

Manchester United's goalkeeper David de Gea warms-up ahead of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, England, Sunday, March 5, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα AP

Χωρίς ομάδα βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα μετά από την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει όλο αυτό το διάστημα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει ξεκαθαρίσει πως στόχος του είναι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μόνο για κάποια ομάδα από το κορυφαίο επίπεδο.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ντε Χέα να εξετάζεται από τον Έρικ Τεν Χαχ για να καλύψει το κενό του Αντρέ Ονανά όταν αυτός θα απουσιάζει για το Copa Africa και εν συνεχεία να τον πλαισιώσει για το υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς όμως να έχει υπάρξει προς το παρόν κάποια επίσημη πρόταση για την επιστροφή του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι, η Μπέτις είναι η ομάδα που έχει στην κορυφή της λίστας της τον Ισπανό γκολκίπερ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς είναι πολύ πιθανό να χάσει τον βασικό της τερματοφύλακα, Ρούι Σίλβα.

Ο Πορτογάλος πορτιέρε θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και είναι θετικός στο ενδεχόμενο πώλησής του, με την Μπέτις να θεωρεί πως ο Ντε Χέα είναι ο καταλληλότερος για να τον διαδεχθεί.

Θυμίζουμε πως η ισπανική ομάδα έχει κυκλώσει την περίπτωση του Ισπανού γκολκίπερ ήδη από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ντε Χέα να απαντά αρνητικά στην κρούση της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Το ύπουλο σχέδιο της Ρεάλ για να ξεγελάσει τους πάντες στο σίριαλ της χρονιάς

Ρεάλ: Αυτό είναι το wonderkid που εμφάνισε ο Αντσελότι και "μάγεψε" σε μόλις 14 λεπτά

Τσέλσι: Ο ισχύρος παίκτης-σύμμαχος των μπλε για να ολοκληρώσει το ακριβότερο deal στην ιστορία της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK