"Να ηρεμήσει και να συνειδητοποιήσει τι είπε ο Λυμπερόπουλος"

Η απάντηση του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, στις δηλώσεις Λυμπερόπουλου σχετικά με τον τραυματισμό του Ίβιτς.

"Να ηρεμήσει και να συνειδητοποιήσει τι είπε ο Λυμπερόπουλος"

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, υποστήριξε την Τετάρτη το βράδυ ότι στο παρελθόν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, έχει ζήσει πιο άγριες καταστάσεις από ό,τι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και ότι "έφυγε πολύ εύκολα από το γήπεδο".

Η τοποθέτηση του "Λύμπε" έφερε την αντίδραση του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος με ανάρτηση στο Facebook υποστήριξε ότι ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" είναι "αρκετά άνδρας για να ζητήσει συγγνώμη μόλις ηρεμήσει και συνειδητοποιήσει τι είπε...", ενώ παράλληλα έκανε λόγο για "υστερία" της "πράσινης ΠΑΕ" και τονίζοντας ότι "ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...".

Συγκεκριμένα έγραψε: "Πολλά θ' ακουστούν από τους...Βαρούχες, ίσως και ότι το χτύπημα με το κουτάκι ήταν ακούσιο, ή ότι είχε πρόθεση να βρει τη μπάλα, αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...

Να θυμίσω απλά, ότι η υστερία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (και όχι του κόσμου της) ξεκίνησε από μια κάρτα στον Χουλτ, που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή δεύτερη του Ουάρντα, από ένα φάουλ στα 30 μέτρα στον Πρίγιοβιτς που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή πρώτη κίτρινη στον Ουάρντα και από μια αγκωνιά πάνω στη φάση του Μάτος, που ήταν πολύ λιγότερο επικίνδυνη από τις γροθιές και τις κλωτσιές σήμερα στον πεσμένο Κρέσπο.

Κι εγώ τιμώ και σέβομαι τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ξέρω ότι είναι αρκετά άνδρας για να ζητήσει συγγνώμη μόλις ηρεμήσει και συνειδητοποιήσει τι είπε...", αναφέρει η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου.

24MEDIA NETWORK