Να ζήσει το Champions League θέλει ο Χάσι

Ο Μπένσικ Χάσι έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σαν κόουτς του Ολυμπιακού και μίλησε μεταξύ άλλων για το συμβάν με τον Ρέτσο και το όνειρό του να παίξει στο Champions League με τη νέα του ομάδα.

Να ζήσει το Champions League θέλει ο Χάσι

Αισιόδοξος να ζήσει στιγμές Champions League με τον Ολυμπιακό είναι ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Μπένσικ Χάσι. Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε για πρώτη φορά από τη θέση του προπονητή των "ερυθρόλευκων" και σχολίασε τους στόχους της ομάδας, όπως και το άσχημο συμβάν με το χτύπημα που δέχθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Η στιγμή που όλη η ομάδα ήταν πάνω από τον Ρέτσο, ανέδειξε το δέσιμο που υπάρχει στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα θέλαμε να μας το σχολιάσετε…

"Πράγματι ήταν ένα περιστατικό που έδειξε την ενότητα που υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι φίλοι μεταξύ τους και ειδικά τα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου. Το συζητήσαμε αυτό φυσικά και στο επιτελείο μεταξύ μας.

Ήταν κάτι πολύ όμορφο που είδαμε όλους τους παίκτες να στέκονται δίπλα στον Παναγιώτη με αυτόν τον τρόπο. Τέτοιου είδους ενότητα είναι κάτι που θα το χρειαστούμε στο αμέσως επόμενο διάστημα, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν, έτσι ώστε να λειτουργούμε ως οικογένεια".

Τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στον κόσμο του Ολυμπιακού για το τι ομάδα θα παρουσιάσετε στο γήπεδο και ποιο είναι το όνειρο που θέλετε να ζήσετε με τον Ολυμπιακό;

"Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο και θέλω να ζήσω με τον Ολυμπιακό είναι το Champions League. Αυτό έλειψε πέρυσι. Όλοι αυτό θέλουμε και όλοι γι’ αυτό δουλεύουμε. Θέλω να τους πω ότι θέλω η ομάδα μου να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, καλό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο που αξίζει να το βλέπει ο κόσμος και να το χαίρεται.

Θα γίνουν και κάποιες προσθήκες, θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις, όμως, θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλο μας τον εαυτό για να τους δώσουμε την χαρά, να πάμε στο Champions League και να τους προσφέρουμε νίκες και καλό ποδόσφαιρο".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK