NΑΙ στην αναδιάρθρωση και στον πρωταθλητή από τα πλέι οφ

TO ΔΣ της Superleague είπε το μεγάλο ναι για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από την επόμενη σεζόν αλλά και για την ανάδειξη του πρωταθλητή από τα play offs (1-6).

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αλλάζει άρδην το πρωτάθλημα της Superleague ήδη από την αμέσως επόμενη σεζόν όπως αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας!

Ετσι λοιπόν ο πρωταθλητής του χρόνου θα κριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διαδικασία πλέι οφ στην οποία θα πάρουν μέρος οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η έως και την 6η θέση της κανονικής περιόδου.

Οι ομάδες αυτές θα μεταφέρουν αυτούσιους τους βαθμούς τους στο μίνι πρωτάθλημα το οποίο αποκτά πλέον ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Επίσης, για να επιτευχθεί η αναδιάρθρωση των 14 ομάδων, του χρόνου θα γίνει... σφαγή στις θέσειις του υποβιβασμού. Οι δύο τελευταίοι θα "πέσουν" κατευθείαν. Δύο ομάδες θα υποβιβαστούν απευθείας (θέσεις 15-16), ενώ εκκρεμεί τι θα γίνει με τα υπόλοιπα εισιτήρια. Το πιθανότερο σενάριο είναι η 13η και η 14η ομάδα να διεκδικήσουν μία θέση στην Super League παίζοντας μίνι πρωτάθλημα με τον δεύτερο της Football League. Ο πρώτος της β' κατηγορίας ανεβαίνει απευθείας.

Να σημειωθεί ότι το αρχικό πλάνο που είχε παρουσιαστεί στις 27/1 προέβλεπε απευθείας υποβιβασμό τριών ομάδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK