Νάπολι: Διπλασιάζει τις αποδοχές του Κβαρατσχέλια, αλλά ο Γεωργιανός θα συνεχίσει να παίρνει... λίγα

Η Νάπολι προχωράει το νέο συμβόλαιο του "Κβαραντόνα", διπλασιάζοντας τα χρήματά του που δεν είναι και πολλά.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia warms up prior the start of the Champions League group A soccer match between Ajax and Napoli at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Κάνει πάταγο στην Γεωργία AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια αποδείχθηκε λίρα εκατό για την Νάπολι και οι πρωτοπόροι του ιταλικού πρωταθλήματος καθώς βλέπουν τον Γεωργιανό να σαρρώνει θέλουν να τον "δέσουν" με νέο συμβόλαιο. Οι μνηστήρες του Γεωργιανού αυξάνονται και οι Ναπολιτάνοι που δεν ξεπουλάνε ποτέ θα τα κάνουν όλα για να έχουν το μεγαλύτερο κέρδος από μία ενδεχόμενη πώλησή του.

Το συμβόλαιο του "Κβαραντόνα" εκπνέει το 2027 και με τα νέα δεδομένα που υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος το κλαμπ θέλει να του προσθέσει έναν ακόμα χρόνο, δηλαδή έως το 2028 διπλασιάζοντας τις αποδοχές του. Ο 22χρονος Γεωργιανός δεν είναι δα και από τους πλέον ακριβοπληρωμένους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει 1,25 εκατ. ευρώ και εάν αποδεχθεί αυτό που του προσφέρει η Νάπολι, τότε θα πάει αυτόματα στα 2,5 εκατ. ευρώ ανά έτος. Τα νούμερα δεν είναι μεγάλα, πάντως, συγκριτικά με τα όσα παίρνουν ποδοσφαιριστές του επιπέδου του Κβαρατσχέλια.

Θυμίζουμε πως η απόκτηση του Κβάρα από την Ντινάμο Μπατούμι κόστισε στην Νάπολι... ψίχουλα για τα ποιοτικά στάνταρ του: Κάπου κοντά στα 10.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Τελειώνει με Ασένσιο - Αζάρ και "χτυπάει" για δεύτερο τοπ παίκτη από την Αγγλία

Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση προπονητή κυκλοφορεί ελεύθερη στην αγορά

Σίτι: Γιατί οι Πολίτες "κατέκλεψαν" το τμήμα σκάουτινγκ της Γουλβς

News 24/7

24MEDIA NETWORK