Νάπολι: Η Γιουνάιτεντ δελεάζει αστέρι της προσφέροντάς του τριπλάσιες αποδοχές

Έτοιμη να καταβάλει ποσό άνω των 50.000.000 ευρώ στην Νάπολι αλλά και τριπλάσιες αποδοχές στον Κιμ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ σύμφωνα με την GazzettadelloSport.

Napoli's head coach Luciano Spalletti, left, celebrates with team players as they won the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Στα ουράνια βρίσκονται οι οπαδοί της Νάπολι μετά από την κατάκτηση της Serie A έπειτα από 33 χρόνια και την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μέσα από την εξαιρετική χρονιά της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι αναδείχθηκαν πολλά αστέρια με κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ να αναμένεται να χτυπήσουν άμεσα την πόρτα των Ιταλών.

Ο πρόεδρος της ομάδας , Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει ξεκαθαρίσει πως κανείς δεν πωλείται και η ομάδα έχει ως στόχο να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Champions League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport η Νάπολι εκτός από τα δύο αστέρια της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια και Βίκτορ Όσιμεν, για τους οποίους οι προτάσεις είναι ήδη αρκετές, έχει να διαχειριστεί και την υπόθεση του ηγέτη της άμυνας, Κιμ.

Ο Νοτιοκορεάτης αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί 18.000.000 ευρώ και έχει ήδη καταφέρει να εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία και να απασχολήσει αρκετές ομάδες της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από αυτές, και πέρα από το γεγονός πως δίνει στον ποδοσφαιριστή τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο του πρόσφέρει και ένα μεγαλοπρεπέστατο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι Διάβολοι προσφέρουν 6.000.000 ευρώ στον 26χρονο στόπερ ποσό τρεις φορές μεγαλύτερο από τα 2.000.000 ευρώ που παίρνει ετησίως στους Ναπολιτάνους.

Ανάλογο πρόβλημα δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια του οποίου αναμένεται να επεκταθεί άμεσα το συμβόλαιο μέχρι το 2028, με τις ετήσιες αποδοχές του να μην ξεπερνούν τα 3.000.000 ευρώ παρά το γεγονός πως η Νάπολι τον κοστολογεί με ποσό άνω των 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Μπέλι θέλει να φέρει τον παίκτη των 20 γκολ και των 232 στοιχηματικών παραβάσεων

Ρεάλ: Μετά τον Μπέλιγχαμ, κινείται και για τον διάδοχο του Καρβαχάλ

Εμπαπέ: Βρήκε τον μπελά του με τον Λακαζέτ και τρέχει για την νίκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK