Ρεάλ: Μετά τον Μπέλιγχαμ, κινείται και για τον διάδοχο του Καρβαχάλ

Την περίπτωση 4 περιπτώσεων για την θέση του δεξιού μπακ τσεκάρει με μεγάλο ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την MundoDeportivo.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti arrives for a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 11, 2023. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μεθοδικές κινήσεις που στοχεύουν στην ανανέωση του ρόστερ κάνει στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απόκτηση των Τσουαμενί και Καμαβινγκά ήταν μόνο η αρχή, καθώς μόνιμος κάτοικος Μαδρίτης θα γίνει και ο 16χρονος, νέος Αντριάνο, Έντρικ ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Μαδριλένους βρίσκεται και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και το επιτελείο του όμως δεν σταματούν εκεί καθώς σύμφωνα με την MundoDeportivo βρίσκονται και στην αναζήτηση του διαδόχου του Καρβαχάλ.

Πολλά είναι τα νέα αστέρια που έχει ξεχωρίσει η ισπανική ομάδα και σύμφωνα με το εν λόγω μέσο στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκονται τα ονόματα των Πέδρο Πόρο (Τότεναμ), Ρις Τζέιμς (Τσέλσι), Χουάν Φόιθ (Βιγιαρεάλ) και Φρίμπονγκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

Και οι τέσσερις έχουν πολυετή συμβόλαια με τις ομάδες τους, η Ρεάλ όμως δεν βιάζεται καθώς ο Καρβαχάλ θα βρίσκεται στο ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το 2025, αλλά έχει αρχίσει ήδη τις διερευνητικές της κινήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Η Αλ Χιλάλ περιμένει το "ναι" για να προσεγγίσει και δύο φίλους του

Αζάρ: Παραμένει στην Ρεάλ μέχρι το 2024 και μετά παίρνει μεγάλη απόφαση

Βινίσιους: Ετοιμάζεται για την Σίτι κάνοντας τρελή αποκατάσταση

News 24/7

24MEDIA NETWORK