Νάτχο: "Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Ο Μπίμπρας Νάτχο αναφέρθηκε στο μέλλον του και την κουβέντα που έκανε με τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας ότι εφόσον παραμείνει στην Ελλάδα θα συνεχίσει στην Τούμπα. "Δεν θέλω να πάω σε άλλη ελληνική ομάδα" τόνισε.

Νάτχο: "Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Με συνέντευξη που παραχώρησε στον Arena FM 89.4 ο Μπίμπρας Νάτχο άφησε ανοιχτό παράθυρο παραμονής στον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να τον κρατήσει στην Τούμπα.

"Πέρασα έξι ωραίους μήνες, απόλαυσα όλα τα παιχνίδια, αγάπησα τους φιλάθλους, όπως με αγάπησαν και αυτοί. Τώρα είμαι στο Ισραήλ, θέλω να ξεκουραστώ και ποιος ξέρει μετά μπορεί να επιστρέψω" είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

Για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος: "Πολλοί οπαδοί μου στέλνουν μηνύματα. Μπορώ να παίξω σε ένα σημαντικό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, σημασία έχει και πως αισθάνομαι εγώ και η οικογενειά μου. Στην Θεσσαλονίκη αισθάνομαι καλά και εγώ και η οικογένειά μου, κι αυτό θα παίξει ρόλο".

Για το φινάλε που είχε για τον ΠΑΟΚ η σεζόν: "Στο τέλος έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες που είχαμε αλλά και η αφαίρεση βαθμών. Ηταν άδικη αυτή η τιμωρία, αν είχαμε αυτούς τους βαθμούς θα τερματίζαμε πάνω από τον Παναθηναϊκό".

Για την ελληνική διαιτησία: "Μερικές φορές όταν δεν λες κάτι είναι καλύτερο απ' το να πεις".

Για την βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό: "Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε, όπως θέλει και ο μεγαλομέτοχος, ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό. Μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου πιστέψαμε στο τρόπαιο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει και μπορεί να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται, όμως, χρόνο και υποστήριξη. Βέβαια υπάρχουν προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αυτά δεν είναι για να τα λες στο ραδιόφωνο".

Για την συνομιλία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Μιλήσαμε, μου είπε ότι θέλει να μείνω. Του είπα αυτό που λέω και σε εσάς, ότι θέλω να ξκεκουραστώ και μετά θα αποφασίσω. Απόλαυσα την παραμονή μου στην Θεσσαλονίκη και αν είχα αποφασίσει θα σας το έλεγα. Τώρα θα πάω για δύο παιχνίδια με την Εθνική Ισραήλ και μόλις επιστρέψω θα μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον μας".

Για το αν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα: "Οχι, γιατί δεν θέλω. Εφόσον μείνω στην Ελλάδα θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ γιατί έχω όνειρα με αυτή την ομάδα, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο για να αποφασίσω για το μέλλον μου. Στην Θεσσαλονίκη αισθάνομαι σαν την πατριδα μου, το ίδιο και η γυναίκα μου".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Τους ευχαριστώ πολύ, τους αγαπάω, τους ζητώ να υποστηρίζουν την ομάδα όπως τώρα. Εύχομαι να συμμετέχω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Μόνο στην Τούμπα μπορείς να δεις τέτοια ατμόσφαιρα. Την χρειαζόμαστε καυτή σε όλα τα ματς".

Για τους δύο προπονητές, Στέφενς και Γεωργιάδη, με τους οποίους συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ: "Μετά τον κ. Στέφενς η ομάδα προσπάθησε για να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά στον τελικό δεν τα κατάφερε. Αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ