"Ναυάγιο" με το προπονητικό στη Θέρμη

Η Επιτροπή 152, με ψήφους 2-1 επικυρώθηκε την απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Στρέφεται σε άλλη λύση ο Σαββίδης.

"Ναυάγιο" με το προπονητικό στη Θέρμη

Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, είχε ξεκαθαρίσει πώς θα κάνει λίγες μέρες υπομονή για να δει αν εγκριθεί ο διαγωνισμός για την έκταση των 203 στρεμμάτων στη Θέρμη, προκειμένου να προχωρήσει στο φιλόδοξο σχέδιο κατασκευής προπονητικού κέντρου.

Οι φόβοι του για αρνητική εξέλιξη επ--ιβεβαιώθηκαν, καθώς με ψήφους 2 κατά και 1 υπέρ η Επιτροπή 152 απέρριψε την προσφυγή του Δήμου Θέρμης κατά της απορριπτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Κατά ψήφισαν ο πρόεδρος της Επιτροπής, ανώτατος δικαστικός, Θωμάς Καζάκος και η εκπρόσωπος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Γεωργία Βελιτζέλου και υπέρ ο εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημήτριας Ζακαλκάς.

Πλέον, ο Ιβάν Σαββίδης είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε άλλες λύσεις (ίσως με συζητήσεις με άλλους δήμους ή με αγορά ιδιωτικής έκτασης), αν και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δήλωναν πριν λίγες μέρες, πώς σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης θα προσφύγουν στο συμβούλιο της Επικρατείας.

Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ