Νέα επαφή με Χουλτ, "ενεργή" η προσφυγή!

Η συνάντηση του Τουμαζάτου με τον δικηγόρο του Σουηδού μπακ του ΠΑΟ στην «πράσινη» ΠΑΕ, η εκκρεμότητα που απομένει και η δέσμευση για οριστική αποπληρωμή του υπολοίπου, προκειμένου να αποσυρθεί και τυπικά η προσφυγή πριν την εκδίκασή της στις 24 Ιουλίου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Συνάντηση με τον δικηγόρο του Νίκλας Χουλτ είχε το απόγευμα της Δευτέρας (10/7) στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, ο Γενικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού Αγησίλαος Τουμαζάτος, προκειμένου να συζητήσουν την εκκρεμότητα που υπάρχει σε ότι αφορά τη μικρή οφειλή που έχει απομείνει προς τον Σουηδό μπακ απ’ τη δόση Μαΐου, αλλά και το ζήτημα της προσφυγής που είχε καταθέσει προ δύο εβδομάδων.

Επί του παρόντος η προσφυγή του 27χρονου μπακ, παραμένει -τυπικά- «ενεργή». Κοινώς δεν έχει «αποσυρθεί» διότι δεν έχει εξοφληθεί ακόμη όλο το ποσό της δόσης. Από τις 87.500 ευρώ που αντιστοιχούσαν στη δόση Μαΐου, ο Χουλτ έχει λάβει στο λογαριασμό του ένα ποσό περίπου 40.000 ευρώ και εκκρεμεί το υπόλοιπο. Στο ραντεβού που έγινε ωστόσο, τη Δευτέρα ανάμεσα στο στέλεχος του Παναθηναϊκού και τον δικηγόρο του, επιβεβαιώθηκε η καλή διάθεση που υπάρχει πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές και ξεκαθαρίστηκε πως εντός των επόμενων ημερών θα αποπληρωθεί και το υπόλοιπο ποσό, μαζί με μία σειρά (νέων) πληρωμών που θα γίνουν σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού».

Η εκδίκαση της προσφυγής έχει οριστεί για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, ωστόσο, το θέμα δείχνει πλέον περισσότερο «τυπικό» κι εφόσον το υπόλοιπο των χρημάτων εξοφληθεί τις προσεχείς ημέρες, η όλη διαδικασία δεν θα φτάσει στη δικαστική αίθουσα και η προσφυγή αναμένεται να αποσυρθεί.

Εκτός από το θέμα του Χουλτ, ο δικηγόρος του Σουηδού μπακ, συζήτησε με τον Τουμαζάτο και το θέμα της οικονομικής εκκρεμότητες που υπάρχει προς το μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Νταλίν, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε καταρχήν συμφωνία, για τον τρόπο αποπληρωμής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK