Νέα επίθεση Τσιάρτα κατά Νικολαϊδη

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra 103,3”και αναφέρθηκεστη θητεία του Ντέμη Νικολαϊδη στην ΑΕΚ αλλά και στη νέα προσπάθεια που καταβάλλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Νέα επίθεση Τσιάρτα κατά Νικολαϊδη

Συγκεκριμένα, τόνισε:

“Η ΑΕΚ από το 1996 όταν και αποχώρησε για πρώτη φορά ο κ. Μπάγεβιτς, άντεξε ένα χρόνο. Από εκεί και πέρα φάνηκαν τα προβλήματά της. Αυτό σιγά σιγά διαιωνίστηκε. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να βρει την ταυτότητά της. Στα τέσσερα χρόνια του Νικολαΐδη, πιστεύω ότι ο κόσμος έφαγε το μεγαλύτερο χαστούκι, διότι πίστεψε έναν ποδοσφαιριστή. Πίστεψε ένα άτομο το οποίο έλεγε ότι τουλάχιστον αγαπάει την ΑΕΚ. Όταν αγαπάς κάτι δεν ασελγείς πάνω του, αλλά το προστατεύεις. Την τελευταία τετραετία έχουν περάσει 75 ποδοσφαιριστές και τέσσερις με πέντε προπονητές. Έφτασε πάλι στο σημείο η ομάδα να έχει οικονομικά ανοίγματα. Εγώ τους προκαλώ να μιλήσουν ευθέως για την τρύπα που δημιουργήθηκε, για να ξέρει ο κόσμος την πραγματικότητα”.

“Πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη στον καινούργιο προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Είμαι βέβαιος ότι προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα της ΑΕΚ”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK