Νεϊμάρ: Αυτόν τον πρώην προπονητή του ήθελε να φέρει στην Αλ Χιλάλ αλλά έφαγε "πόρτα"

Τον Κριστόφ Γκαλτίε ήθελε να πάρει μαζί του στην Αλ Χιλάλ ο Νεϊμάρ με τα σχέδιά του να χαλάνε καθώς η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είχε ήδη προσλάβει τον Ζόρζε Ζέσους.

Νεϊμάρ: Αυτόν τον πρώην προπονητή του ήθελε να φέρει στην Αλ Χιλάλ αλλά έφαγε "πόρτα"
Ο Νεϊμάρ στην προθέρμανση για τον αγώνα της Βραζιλίας με την Βολιβία AP

Εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν θα παραμείνει ο Νεϊμάρ εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο Βραζιλιάνος από το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να δοκιμάσει τη τύχη του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Χιλάλ υπογράφοντας μάλιστα ένα ηγεμονικό διετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει συνολικά ένα ποσό κοντά στα 300.000.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Νεϊμάρ πριν γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας φέρεται πως ήθελε να πάρει μαζί του στην Αλ Χιλάλ τον πρώην προπονητή του στην Παρί ο οποίος μετακόμισε στο Κατάρ.

Ο λόγος για τον Κριστόφ Γκαλτίε με τον οποίο ο Βραζιλιάνος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του και στο πρωτάθλημα της χώρας της Μέσης Ανατολής με τα σχέδια του όμως να χαλάνε λόγω της πρόσληψης του Ζόρζε Ζέσους στην αρχή της σεζόν.

Θυμίζουμε πως παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον Νεϊμάρ κατά τον πρώτο μήνα της θητείας του στη Αλ Χιλάλ να έρχεται σε έντονο διαπληκτισμό με τον Ζέσους κάτι που βέβαια και οι δύο πλευρές διέψευσαν λίγο αργότερα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα καλύπτει την χασούρα με την πώληση άσου που έστειλε δανεικό και ενθουσιάζει

Ο Ντέλε Άλι ετοιμάζεται για την επιστροφή και η Έβερτον πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη

Ο Κλοπ έθεσε βέτο για την επιστροφή δανεικού παρά τις αντιδράσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK