Ο Ντέλε Άλι ετοιμάζεται για την επιστροφή και η Έβερτον πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη

Στο προπονήσεις της Έβερτον έχει επιστρέψει ο Ντέλι Άλι και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να κάνει την επανεμφάνισή του και σε κάποια επίσημη αναμέτρηση της ομάδας. Τι ισχύει με τη ρήτρα των 20 συμμετοχών.

Leicester's Nampalys Mendy vies for the ball with Everton's Fabian Delph, left, and Dele Alli, right, during the Premier League soccer match between Everton and Leicester City at Goodison Park, in Liverpool, England, Wednsday April 20, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Ντέλε Άλι με τη φανέλα της Έβερτον AP

Μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η μέχρι στιγμής θητεία του Ντέλε Άλι στην Έβερτον καθώς ο Άγγλος επιθετικός αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμού ενώ και κάποια προσωπικά ζητήματα τον κράτησαν πίσω.

Ενδιαμέσα, ο Ντέλε Άλι μετακόμισε και στη Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού από τα "Ζαχαρωτά"¨χωρίς όμως να καταφέρει ούτε εκεί να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Πλέον, ο πρώην φορ της Τότεναμ έχει μπει και πάλι στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Έβερτον και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων αγωνιστικών να κάνει την επανεμφάνισή του και σε κάποια επίσημη αναμέτρηση.

Θυμίζουμε πως με την Έβερτον ο Ντέλε Άλι έχει πραγματοποιήσει συνολικά 13 συμμετοχές, χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ στο ενεργητικό του.

Πάντως, παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Έβερτον να είναι υποχρεωμένη να καταβάλει ένα ποσό κόντα στα 12.000.000 ευρώ στη Τότεναμ όταν ο παίκτης φτάσει τις 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τα "ζαχαρωτά" να ψάχνουν μάλιστα τρόπο να την αποφύγουν αλλά να μην τα έχουν, προς το παρόν τουλάχιστον, καταφέρει.

Αυτή η ρήτρα μπήκε στο deal μεταξύ των δύο ομάδων καθώς η Τότεναμ άφησε ελεύθερο τον παίκτη να πάει στην Έβερτον και δεν ήθελε να μην λάβει ούτε ευρώ από το deal.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σίτι έχει στα ραντάρ της άσο της Χιρόνα που κοστίζει 40 εκατ. και το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στη Ρεάλ

Ομάδα του Conference League ολοκλήρωσε τον όμιλο με +10 στη διαφορά τερμάτων αλλά πήγε... σπίτι της

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει το τρελό σερί της και έπιασε μοναδική πρωτιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK