Νεϊμάρ και Κέιν φέρνουν... Λεβαντόφσκι

Ο Νεϊμάρ θέλει αλλά η υπόθεση δυσκολεύει, ο Χάρι Κέιν δύσκολα θα πωληθεί από τη Τότεναμ μετά και τη κατασκευή του νέου γηπέδου στο Λονδίνο και ο "ψημένος" Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται ήδη κλεισμένος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's sixth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Lewandoski AP IMAGE

Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, ο εκπρόσωπος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζαχάβι, ήρθε σε συμφωνία με το "δεξί χέρι" του Φλορεντίνο Πέρεθ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, ύστερα από δύο συναντήσεις για τη μεταγραφή του Πολωνού στη Ρεάλ Μαδρίτης και το μόνο που απομένει είναι να πειστεί και η πλευρά της Μπάγερν Μονάχου.

Οι βασικές λεπτομέρειες συμφωνήθηκαν στη συνάντηση των δύο πλευρών και όπως γίνεται γνωστό, ο διεθνής επιθετικός συμφώνησε σε συμβόλαιο δύο ετών, με οψιόν επέκτασης στα τρία.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να φέρει από το Καλοκαίρι του 2018 τον άσσο των Βαβαρών, περιμένοντας παράλληλα την εξέλιξη που θα έχουν οι επαφές του με τον Νεϊμάρ, παρόλο που ο πατέρας του Βραζιλιάνου στο πρόσφατο ραντεβού με τον Μαδριλένο πρόεδρο, ανέφερε ότι θα πρέπει να επιστρέψει στο εναλλακτικό σχέδιο και να προσπαθήσει να φέρει τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη το 2019.

Ο Λεβαντόφσκι βρισκόταν εδώ και καιρό στο "στόχαστρο" της ισπανικής ομάδας, αλλά οι προηγούμενες συναντήσεις με τον πρώην πλέον εκπρόσωπο του παίκτη δεν κατέληξαν σε συμφωνία, αλλά αντίθετα τον "έδεσαν" στο Μόναχο, μέχρι το 2021. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος ο οποίος οδήγησε τον Πολωνό στην πρόσληψη του Πίνι Ζάχαβι, ώστε ο Ισραηλινός να τον φέρει στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να καταστάλαξε στη περίπτωση του στράικερ των Γερμανών, καθώς το "όνειρο" του Πέρεθ για ενδεχόμενη απόκτηση του Χάρι Κέιν μοιάζει να απομακρύνεται. Κι αυτό λόγω της σημαντικότητας του Άγγλου επιθετικού για την ομάδα της Τότεναμ, αλλά και την προσέλευση που θα φέρει του χρόνου στο νέο γήπεδο των "σπιρουνιών".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και τη σύνθεση των Μαδριλένων από του χρόνου, υπάρχει ένα μυστήριο, μιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθιερώνεται σιγά σιγά σε βασικό εννιάρι της ομάδας, πλάι στον Καρίμ Μπενζεμά, συνέταιρο στην επίθεση που ο Πορτογάλος δεν θέλει να χάσει. Ωστόσο, η αγορά του Λεβαντόφκσι, σε συνδυασμό με ενδεχόμενη απομάκρυνση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον μαδριλένικο πάγκο, ίσως φέρει αλλαγές στο μέλλον του Γάλλου επιθετικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK